وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

قیمه بوشهری | طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )

قیمه بوشهری | طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )

قیمه جنوبی طعم خوشمزه ای دارد که در آن گوشت کوبیده شده و له می شود ، با ما همراه باشید.

آموزش قیمه بوشهری

قیمه بوشهری از هر لحاظ که بخواهید تصور کنید، چه مزه و چه ظاهر با مابقی قیمه ها فرق دارد ،این خورشت قیمه خوشمزه ایرانی که متعلق به جنوب کشور و شهر بوشهر است طعم خوشمزه ای دارد و با شکر پلو تهیه می شود.اگر دوست دارید این نوع قیمه را هم امتحان کنید پس با ما در نمناک همراه شوید تا برای شما خورش قیمه بوشهری را درست کنیم.

مواد لازم برای قیمه جنوبی :

  • نخود لپه محلی پخته شده : 200 گرم
  • گوشت پخته شده : 200 گرم
  • پیازسرخ شده : 2 عدد
  • سیب زمینی پخته شده : 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
  • گلاب : یک استکان
  • آب گوشت : 2 پیمانه
  •  نمک، فلفل ، زرد چوبه ، پودر زیره و پودر لیمو عمانی : به مقدار کافی
  • روغن مایع : به میزان لازم

قیمه بوشهری

طرز تهیه قیمه جنوبی

طرز تهیه قیمه بوشهری اصیل :

مرحله اول:

برای درست کردن قیمه بوشهری ابتدا باید لپه را خیس کنید و بعد از چند ساعت خیس خوردن و عوض کردن آب داخل آن ، به همراه مقداری آب و کمی نمک بپزید.

بعد از پخته شدن لپه ها ، آن را با گوشتکوب له کنید.علاوه بر لپه ، سیب زمینی پخته شده و گوشت پخته شده را هم باید جداگانه له کنید.

مرحله دوم:

قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و پیاز های سرخ شده را به همراه کمی روغن داخلش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.تمام ادویه ها را به همراه کمی نمک به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.بعد از کمی تفت دادن ادویه ها و پیاز در روغن ،رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا در اثر حرارت خامی رب گرفته شود و رنگ رب باز شود.

سپس به آنها نخودلپه له شده ، سیب زمینی و گوشت له شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند. در حین هم زدن ، آب گوشت را هم به مواد مخلوط شده اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوشت کاملا جذب مواد شود. قیمه بوشهری باید کم آب باشد به همین دلیل نباید زیاد آب گوشت را اضافه کرد.در واقعه همان 2 پیمانه کافیست.

بعد ازمخلوط کردن کامل مواد ، در قابلمه را ببندید و حرارت شعله را کم کنید و اجازه دهید تا خورش قیمه بوشهری کاملا جا بیفتتد.

مرحله نهایی پخت:

وقتی خورشت قیمه کاملا جا افتاد در اواخر پخت مثلا 10 الی 15 دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت ، گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

خورش قیمه بوشهری آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و در کنار شکر پلو میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد قیمه جنوبی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
قیمه جنوبی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع