مواد لازم لازانیای تابهای (Skillet Lasagna)
- هویج:1 عدد
- کدو سبز :1 عدد
- سیر :4 حبه
- لازانیا :6 ورقه
- گوجه فرنگی :750 گرم
- پنیر موزارلا :150 گرم
- تخم مرغ بزرگ:1عدد
- ریحان یا جعفری تازه :5 قاشق سوپخوری
- پنیر پارمزان:3 قاشق غذاخوری
- پنیر ریکوتا :1 پیمانه
- روغن زیتون بکر:¼ پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
- اسفناج :½3 پیمانه
- نمک و فلفل تازه آسیاب شده :به میزان لازم
طرز تهیه لازانیای تابهای (Skillet Lasagna)
ابتدا کاسه ای بردارید و یک عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید و هم بزنید، سپس پنیر ریکوتا و پنیر پارمزان را افزوده و دو تا سه قاشق از مخلوط ریحان و جعفری را افزوده و کمی نمک و فلفل بزنید.
حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون را بریزید تا گرم شود، چهار حبه سیر را رنده کرده و با روغن زیتون سرخ کنید.
در ادامه گوجه رنده شده را بریزید و اجازه دهید به همراه سیر تفت بخورد و کمی سرخ شود.
حالا باقی جعفری و ریحان را افزوده و نمک و فلفل سس را اندازه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بپزد تا جا بیفتد.
در این فاصله هویج و کدو را به شکل خلالی خرد کنید.
به اندازه یک سوم از سس را در تابه بگذارید و باقی آن را در یک کاسه بریزید و کنار بگذارید.
دو ورق لازانیا را روی سس داخل تابه قرار داده و نیمی از خلال هویج و کدو را روی لازانیا بریزید.
در ادامه نیمی از سس پنیر را افزوده و نیمی از اسفناج خرد شده را بریزید، سپس یک قاشق روغن زیتون بریزید و کمی نمک و فلفل بپاشید.
نیمی از موزارلا و یک دوم سس گوجه را افزوده و دوباره دو ورق لازانیا قرار دهید، لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود.
لایه آخر لازانیا را با پنیر به پایان رسانده و در تابه را ببندید و برای 20 دقیقه با شعله کم بپزید.
بعد از اینکه پنیر آب شد و شروع به حباب زدن کرد لازانیا را از روی شعله بردارید و اجازه دهید خنک شود. سپس برش زده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد لازانیای تابهای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
لازانیای تابهای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .