مواد لازم برای لبو پلو
- مرغ پخته و خرد شده : 1/2 مرغ
- لبوی پخته و خرد شده : 4 عدد
- اسفناج پخته شده : 100 گرم
- برنج آبکش شده : 3 پیمانه
- پیاز سرخ شده : یک عدد
- زعفران : یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و روغن : به میزان لازم
طرز تهیه لبو پلو
لبوی پخته شده را پوست بگیرید و به صورت دلخواه خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل آن پیاز سرخ شده را با مرغ و مقداری نمک و فلفل تفت دهید .بعد اسفناج ها را داخل آن بریزید و مخلوط کنید.
قابلمه ای مناسب برای دم کردن برنج انتخاب کنید و برنج و مواد تفت داده شده را به صورت لایه به لایه داخل آن بریزید و در لایه آخر روی قسمتی از برنج سفید را زعفرانی کنید و لبوها را برای اینکه داخل برنج له نشود جداگانه روی لایه ها بگذارید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا برنج به آرامی دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد لبو پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لبو پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .