وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

“لبو پلو” غذایی متفاوت برای پذیرایی های شیک همراه با طرز تهیه

“لبو پلو” غذایی متفاوت برای پذیرایی های شیک همراه با طرز تهیه

“لبو پلو” یکی از غذاهای ایران عزیزمان است که در این فصل بسیار دلچسب خواهد بود. طرز تهیه را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

 مواد لازم برای لبو پلو

  • مرغ پخته و خرد شده : 1/2 مرغ
  • لبوی پخته و خرد شده : 4 عدد
  • اسفناج پخته شده : 100 گرم
  • برنج آبکش شده : 3 پیمانه
  • پیاز سرخ شده : یک عدد
  • زعفران : یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و روغن : به میزان لازم
غذاهای ایرانی

طرز تهیه لبو پلو

لبوی پخته شده را پوست بگیرید و به صورت دلخواه خرد کنید. 
 تابه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل آن پیاز سرخ شده را با مرغ و مقداری نمک و فلفل تفت دهید .بعد اسفناج ها را داخل آن بریزید و مخلوط کنید.
لبو پلو
قابلمه ای مناسب برای دم کردن برنج انتخاب کنید و برنج و مواد تفت داده شده را به صورت لایه به لایه داخل آن بریزید و در لایه آخر روی قسمتی از برنج سفید را زعفرانی کنید و لبوها را برای اینکه داخل برنج له نشود جداگانه روی لایه ها بگذارید  و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا برنج  به آرامی دم بکشد.

نکات تکمیلی در مورد لبو پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لبو پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع