مواد لازم برای لوف مرغ ( ترکیه)
- سس (ووستشایر ) : ق غ
- شیر :1/3 فنجان
- سیر (متوسط له شده) :2 حبه
- آرد سوخاری :1 فنجان(60 گرم)
- سس (گوجه) :7 ق غ
- گوشت مرغ (چرخ کرده) :600 گرم
- پیاز (بزرگ ( 1 و نیم پیمانه پیاز خوردشده):1عدد
- نمک:1 ق چ
- قارچ:250 گرم
- تخم مرغ (بزرگ):2 عدد
- روغن مایع (گیاهی) :1 ق غ
- فلفل :1/2 ق چ
طرز تهیه لوف مرغ ( ترکیه)
شیر و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا کمی نرم شود.
در ادامه سیر، پیاز و قارچ را ریز خرد کرده و هر کدام را در ظرف های جداگانه بریزید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز را افزوده و سرخ نمایید.
سیر را به تابه افزوده و تفت دهید تا عطر آن بلند شود، در ادامه قارچ را بریزید و به همراه سیر و پیاز سرخ کنید تا آب آن تبخیر شده و سرخ شود.
در آخر نمک و فلفل را اندازه کرده و سس ورستشایر و نیمی از سس گوجه را بریزید ، سپس همه مواد را خوب مخلوط نمایید.
بعد از اینکه مخلوط قارچ خنک شد ، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و شیر را افزوده و خوب مخلوط کنید.
در ادامه مخلوط بالا را روی مرغ چرخ کرده بریزید و خوب ورز دهید، اگر لازم بود کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
یک قالب 20 در 10 سانتی متری را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و کمی چرب نمایید.
مواد را داخل قالب بریزید و روی آن را با یک قاشق صاف کنید.
سه قاشق باقی مانده سس گوجه را با یک قلمو روی لوف بمالید و برای حدود 50 دقیقه در طبقه وسط فری که با دمای 200 درجه سلسیوس گرم شده قرار دهید تا بپزد
بعد از اینکه لوف به اندازه کافی پخت آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود، سپس برش زده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد لوف مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10دقیقه میباشد .
لوف مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .