طرز تهیه مارمالاد آلبالو وانیلی
مارمالاد انواع مختلف دارد و مثل مربا از شکر و میوه مورد نظر تهیه می شود.مارمالا سیب ، مارمالاد توت فرنگی ، مارمالاد هلو ووووو هر نوع میوه دیگری که مدنظرتان باشد را میتوان به صورت مارمالاد تهیه کرد. در این بین مارمالاد آلبالو وانیلی هم بی نظیر است ، هم رنگ زیبایی دارد و هم طعم فوقالعاده دلچسبی را با این مارمالاد تجربه خواهید کرد.
مواد لازم مارمالاد آلبالوی وانیلی :
- آلبالو:2 کیلوگرم
- وانیل شکری:نصف قاشق چایخوری
- ژلاتین :4 تا 5 ورق معادل 8 تا 10 گرم
- شکر:7 پیمانه (2500 گرم)
طرز تهیه مارمالاد آلبالوی وانیلی :
مرحله اول:
برای درست کردن مارمالاد آلبالو ابتدا آلبالو ها را تمیز کنید و دم و برگ های آن را جدا کنید و بعد از شستن هسته وسط آن را در بیاورید.
مرحله دوم:
سپس آلبالو ها را در یک قابلمه لعابی بریزید و شکر را لابه لای آن بپاشید و به مدت 8 ساعت در یخچال نگه دارید تا شکر در آلبالوها حل شود و آب بیندازد.
مرحله سوم:
بعد از 8 ساعت آب آلبالو ها را جدا کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
بعد از اینکه در اثر حرارت آب آلبالوها نصف شد آن را به آلبالو ها اضافه کنید و ظرف آلبالو ها را هم روی حرارت قرار دهید تا به مدت یک ربع بجوشند.
مرحله چهارم:
بعد از روی حرارت بردارید و بعد از کمی خنک شدن در دستگاه مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید.سپس دوباره آن را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.
مرحله پنجم:
در این فاصله ژلاتین را 2 دقیقه در آب سرد خیس دهید و بعد از آب بیرون بیاورید و با وانیل به آلبالو ها اضافه کنید.
بعد از یک دقیقه اضافه کردن ژلاتین مارمالاد آلبالو را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و بعد در شیشه های تمیز و خشک بریزید.
نکات تکمیلی در مورد مارمالاد آلبالو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مارمالاد آلبالو را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .