مایع قرمزی که از استیک گوشت خارج می شود چیست؟
اگر مشکلی برای خوردن استیک گوشت قرمز نداشته باشید می دانید که یکی از لذیذترین غذاهاست ولی اکثر افرادی که برای وعده غذایی خود استیک سفارش می دهند مایع قرمز کم رنگی را در ظرف غذای خود می بینند ، مایعی که اغلب تصور می شود خون گوشت است اما این طور نیست.
مایع قرمز همراه استیک گوشت میوگلوبین نام دارد
این مایع قرمز رنگ "میوگلوبین" نام دارد.
میوگلوبین مایعی که همراه استیک گوشت داخل ظرف دیده می شود
در طول پخت میوگلوبین و تخریب میشود و چون کل رنگدانه ها همزمان به یک اندازه متاثر از دما نیستند بنابراین در دماهای مختلف رنگدانه های مختلفی مشاهده میشود. میوگلوبین تخریب شده به رنگ قهوه ای مشخص است. در صورت بالا بودن pH دمای زیادی جهت پخت لازم است. چنین گوشتی در حالت نپخته به رنگ قرمز تیره تا ارغوانی دارد و به زمان زیادی برای پخت نیاز دارد.
زمانی که استیک پخته می شود تیرگی میوگلوبین که اساسا برای تغییر رنگ استیک ضروری است دیده می شود.