مواد لازم مربای انار
- آب انار : سه پیمانه و نیم
- دانه انار : یک پیمانه
- شکر : سه پیمانه
- آب لیمو :به مقدار لازم
طرز تهیه مربای انار
در سینک ظرفشویی کاسه بزرگی بگذارید و انار را به دو نیم تقسیم کنید.قسمت بریده شده را به کف کاسه بگیرید و با یک دست نصفی از انار را بگیرید و فشار دهید با انگشتان دیگر دانه های انار را به داخل آن می توانید فشار دهید و آب آن را در بیاورید. با این کار آب انار تلخ نمیشود.
بعد در ظرفی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بجوشد.سپس دانه های انار و آب لیمو را به ظرف در حال جوش آب انار بریزید و 30 دقیقه دیگر بپزید. بعد از اینکه مربا قوام لازم را بدست آورد.یک قطره از آن را در یک ظرف سرد بریزید و ظرف را کج کنید اگر به سختی سرازیر شد قوام مربای شما آمادست.
مربای آماده شده را در ظرف های استیل و در جای خنک و تاریک قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد مربای انار
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای انار را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .