طرز تهیه مربای ترب سفید
مربای ترب سفید یکی دیگر از مرباهای خوشمزه است که سرشار از مواد معدنی و خواص مفید است.اگر شما هم تا بحال این مربا خوشمزه را امتحان نکرده اید حتما یکبار هم شده این مربا را بپزید و از خوردنش لذت ببرید.برای درست کردن مربای ترب سفید باید یکسری نکات توجه شود تا بتوانید مربای خوش طعمی تهیه کنید.
مواد لازم برای مربای ترب سفید
- ترب :1 کیلو
- شکر :1 پیمانه
- گلاب :1/2 پیمانه
- آب :3 پیمانه
- آبلیمو :1 قاشق
- آب آهک :به مقدارلازم
- هل :کمی
طرز تهیه مربای ترب سفید
مرحله اول:
برای درست کردن مربای ترب سفید ابتدا ترب ها را پس از شستن و تمیز کردن به شکل دلخواه برش بزنید و حدود 4 ساعت در آب آهک قرار دهید و بعد آن را کاملا بشویید.
مرحله دوم:
بعد 2 ساعت در آب سرد بریزید .بعد از 2 ساعت ترب ها را در آب گرم و مقداری گلاب 5 بار بجوشانید و بعد از هر 10 دقیقه جوشیدن در آب سرد بریزید.
مرحله سوم:
شکر ، هل و 3 پیمانه آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس ترب ها را داخل آن بریزید تا به مدت نیم ساعت در شهد بجوشد و مربا قوام بیاید.
در آخر گلاب و آبلیمو را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه مربا خنک شد. آن را در شیشه های مورد نظر بریزید.
نکات تکمیلی در مورد مربای ترب سفید
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
مربای ترب سفید را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .