طرز تهیه مربای زردآلو
- زردآلو 1 کیلو و نیم
- شکر 900 گرم
درست کردن مربای زردآلو
آموزش درست کردن مربای زردآلو
ابتدا قابلمه ای را روی حرارت خیلی کم شعله قرار میدهیم قبل از اینکه قابلمه کاملا گرم شود.
زردآلوها را از هسته جدا کرده و درون آن میریزیم و تفت میدهیم تا زرد آلو ها بپزند.
کمی هم نمک به زرد آلوها میزنیم تا طعم زرد آلو ها تشدید شود.
بعد از کمی تفت دادن شکر را به زرد آلوها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آب زرد آلوها در بیاید.
حرارت شعله گاز باید همچنان کم باشد.حدودا نیم ساعت طول میکشه تا آب زرد آلوها کاملا کشیده شود.
در این مربا جز از زرد آلو و شکر از چیز دیگری استفاده نمیکنیم.باید در طول این مدت هر چند یکبار زردآلوها را هم بزنیم.
روش درست کردن مربای زردآلو
بعد از اینکه آب زرد آلوها در آمد باید همچنان روی شعله کم قرار دهیم و هر از گاهی آن را هم بزنیم.
ممکن است 3 تا 2 ساعت زمان ببرد ولی نباید اجازه دهید که زرد آلوها حالت کاراملی پیدا کند. اگر هم بخواهید از شربت آن هم استفاده کنید باید کمی به آن آب اضافه کنید.
در نهایت مربای زردآلوی ما آماده می شود و پس از سرد شدن می توانید آن را در ظرف های شیشه ای بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای زردآلو
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
مربای زردآلو را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .