مواد لازم برای مربای زرشک
- زرشک:ا لیوان
- شکر:1ونیم لیوان
- وانیل:کمی
طرز تهیه مربای زرشک
زرشک ها را پس از تمیز کردن و شستن به مدت 10 تا 15 دقیقه در آب سرد بریزید تا خاک و گل و لای آن گرفته شود.
بعد آن را داخل صافی بریزید تا آب آن کاملا کشیده شود و زرشک خشک شود.
زرشک را در یک ظرف بریزید و لا به لای آن شکر بریزید. بعد ظرف را به همان شکل به مدت 7 تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از مخلوط شدن شکر و زرشک آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.
وقتی یکی دو جوش خورد از روی حرارت بردارید و به اندازه نوک قاشق چایخوری به آن وانیل اضافه کنید و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظرتان بریزید.و در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد مربای زرشک
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مربای زرشک را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .