“مربای زغال اخته” رابا هسته درست می کنند. اگر میوه زغال اخته سفت باشد کمی شکر ریخته و می گذاریم آب بیندازد...
مواد لازم برای مربای زغال اخته
- زغال اخته:یک کیلو
- شکر:800 گرم
- آبلیمو:یک قاشق غذا خوری
- وانیل:یک قاشق چایخوری
طرز تهیه مربای زغال اخته
زغال اخته را ابتدا باید خوب بشویید و کنار بگذارید تا آبش گفته شود و خشک شود.
این مربا با هسته درست میشود و باید زغال اخته ها را ترجیحا در یک قابلمه لعابی بریزید و لابه لای آن شکر بریزید و بگذارید داخل یخچال تا به مدت 10 ساعت استراحت کند.
اگر میوه زغال اخته سفت بود از شکر بیشتری استفاده کنید.
بعد از اینکه میوه ها آب انداخت و شکرش حل شد آن را روی حرارت ملایم قرار میدهم تا کمکم بپزد و قوام بیاید.
روی مربا هنگام پختن کف میکند که باید این کف با قاشق گرفته شود تا مربا شفاف شود.
وقتی مربا به غلظت لازم رسید آن ا از روی حرارت بردارید و بعد از خاموش کردن وانیل و آبلیمو را داخل آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خنک شود.
نکات تکمیلی در مورد مربای زغال اخته
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای زغال اخته را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .