وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

مصرف گوشت فرآوری شده و افزایش خطر سرطان

مصرف گوشت فرآوری شده و افزایش خطر سرطان

بر اساس نتایج تحقیقات اخیر سازمان بهداشت جهانی مصرف مواد گوشتی قرمز فرآوری شده و یا برخی سس های آمیخته به مشتقات گوشتی سرطان زا هستند.

خطر مصرف گوشت فرآوری شده

گوشت قرمز منبع خوبی از پروتئین است و ویتامین ها و مواد معدنی، مانند آهن و روی را هم برای بدن مان فراهم می کند.اما شواهد نشان می دهد که احتمالن ارتباطی میان خوردن گوشت قرمز و فرآوری شده و خطر ابتلا به سرطان روده وجود دارد.

درگزارشی که سازمان بهداشت جهانی منتشر کرد گفته شده است درحالی که بسیاری از غذاهای فوری نظیر سوسیس ها و برخی سوس های آمیخته به مشتقات گوشتی می توانند به بروزسرطان هایی از قبیل سرطان راست روده منجر بشوند حتی مصرف گوشت گاو و گوسفند هم می تواند موجب بروز سرطان درانسان ها بشود.

گوشت فرآوری شده


دکتر کرت استریف سرپرست آژانس بین المللی پژوهش سرطان، دراین گزارش نوشته است که بیش از 22 کارشناس مسائل مربوط به سرطان از 10 کشور جهان با بررسی اطلاعات و مدارک جمع آوری شده به این نتیجه رسیده اند که طبق شواهد قطعی گوشت های فرآوری شده عامل بروز سرطان کولون و روده هستند.
به موجب همین پژوهش ها مصرف روزانه 50 گرم گوشت قرمز فرآوری شده امکان ابتلا به بیماری سرطان درانسان را تا 18 درصد افزایش می دهد.
درگزارش مذکور همچنین اشاره شده است که بنا برمدارک وشواهد محدودی که این آژانس دراختیار دارد مصرف مستقیم گوشت قرمز نیز احتمالا می تواند خاصیت سرطان زا داشته باشد اما هنوز دراین مورد یقینی حاصل نشده است.
براساس این گزارش، کارشناسان مذکور درابتدا صرفا به مدارکی دال بر ربط مستقیم مصرف گوشت های فرآوری شده قرمز با سرطان کولون برخورده اند اما به تدریج پی برده اند که مصرف اینگونه گوشت ها می تواند عامل بروزسرطان های دیگری ازجمله سرطان کبد و پروستات هم بشود.
دکتر کریستوفر وایلد مدیرکل آژانس مذکور در این گزارش با اشاره به نتایج به دست آمده فوق به مصرف کنندگان گوشت قرمز توصیه کرده است تا حد امکان از میزان مصرف خود بکاهند.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع