معایب فریلنسینگ؛ چرا افراد شغل های دیگر را به فریلنسینگ ترجیح می دهند؟
معایب فریلنسینگ کم نیست؛ گاهی اوقات باعث می شود که شما ساعات خیلی طولانی کار کنید و استرس و ناامنی زیادی را هم احساس کنید. معمولاً افرادی که شغل فریلنسینگ دارند، به دلایل مختلف نگران هستند که در این قسمت از نمناک علت هایش را به شما معرفی خواهیم کرد.
نداشتن درآمد ثابت
بزرگترین مشکل فریلنسینگ این است که شما در آمد ثابتی ندارید. تاریخ و ساعت مشخصی ندارید و گاهی اوقات در بعضی از ماه ها خیلی درآمد بالایی کسب می کنید اما گاهی اوقات هم اصلاً هیچ درآمد خوبی ندارید.
نداشتن ساعت کاری ثابت
اگر به عنوان فریلنسینگ مشغول به کار باشید، می دانید که برعکس اداره جات تایم مشخصی ندارید. گاهی اوقات باید آخر هفته ها هم کار کنید و هیچ چیز مشخص نیست و همین باعث می شود که تاریخ و زمان از دست تان در برود. به طور مثال شب ها که باید ریلس کنید، مشغول به کار هستید و شاید آخر هفته ها هم درگیر باشید.
به صرفه نبودن از لحاظ مالی
خیلی اوقات افراد به خاطر این که نمی دانند قرار است چقدر درآمد داشته باشند، سردرگم می شوند و از طرفی ممکن است پرداختی های آن ها تغییر کند و مدام باید پیگیری کنند و همین باعث می شود که احساس کنند کار و زحمت شان به صرفه نیست.
نداشتن امنیت شغلی
بسیاری از مشاغل در دوران کرونا از هم پاشیده است و گاها فریلنسینگ هم جزء آن ها بوده است؛ به هر حال شغل های دیگر ممکن است با وجود این که سرکار نمی روند، درآمد ثابت داشته باشند اما فریلنسینگ این گونه نیست. این شغل امنیت شغلی بالایی ندارد اما از طرفی هم ممکن است به یکباره همکاری شما با شرکت مورد نظر بگیرد.