با انواع کلاژن و اثرات مثبت آن در بدن آشنا شوید
تقریبا 33% پروتئین های بدن کلاژن می باشند. این پروتئین از بافت و اندام های بدن حمایت کرده و باعث اتصال آنها به استخوان می شود.نقش کلاژن در بافت ها، مشابه نقش فولاد در ساختمان ها می باشند که باعث شکل دهی و حفظ ساختار کلی آن بافت می شود. عوامل بسیاری وجود دارند که از تشکیل و استفاده از کلاژن در بدن مانند ویتامین C، منگنز، مس، پرولین و غذاهایی که غنی از آنتوسیانیدین ها هستند (مانند بلوبری، گیلاس و تمشک).
برای اینکه کلاژن در بدن فعال شود، همیشه می توانید مکمل های کلاژن (مانند قرص های کلاژن) را با یک منبع اسیدهای آمینه و ویتامین C بخورید و یا مطمئن شوید که مکمل شما شامل این مواد مغذی فعال کننده برای اطمینان از جذب و کارآیی است.
دقت کنید که محصولات کلاژن هیدرولیز شده مانند پپتیدهای کلاژن را انتخاب کنید، تا دسترسی زیستی و گوارش مکمل تان را بهینه کنید.
به خاطر داشته باشید که بسیاری از کرم ها و پودرها برای تازه کردن پوست که ادعای داشتن کلاژن می کنند، مولکول های این محصولات معمولاً برای پوست شما بسیار بزرگ تر از آن هستند که بتوانند جذب شوند.
از طریق سوپ ها و مکمل های استخوانی، بدن شما از داخل به بیرون بهبود می یابد ؛ در نهایت، آگاه باشید که غذاهای خاص - به ویژه آن هایی که غنی از آمینو اسید هستند - رشد کلاژن را بیش از مابقی تقویت می کنند.
محصولات حیوانی مانند تخم مرغ، مرغ، ماهی و شیر می تواند به افزایش تشکیل کلاژن کمک کند. هم چنین شما می توانید از کلاژن در دستور العمل های آشپزی برای خانواده و یا کودکان خود مانند ژله های سالم خانگی و یا میان وعده های میوه طبیعی استفاده کنید.
بهترین نوع کلاژن برای پوست و تغذیه کلاژن دار
بهترین انواع کلاژن و منابع کلاژن چیست؟
کلاژن از چه ساخته شده است؟ برای شروع، پروکولاگن، پری کورسور حلال کلاژن است که توسط فیبروبلاست ها و سلول های دیگر در فرآیند سنتز کلاژن، شکل می گیرد و همانطور که در ژورنال ساختار مغناطیسی بیان شد،
کلاژن در بیشتر بافت های حیوانی وجود دارد و به شکل یک طناب با درجه بالایی وجود دارد و چنانچه در مطلب قبلی مربوط به کلاژن در سلامت پلاس وی گفتیم مانند یک طناب، که چندین سطح مارپیچ دارد، سلول های سازنده کلاژن دارای چهار سطح ساختاری هستند که حداقل سه تا از آن ها حلقه های مارپیچ هستند.
زنجیره پلی پپتیدی، مولکول، و میکرو فیبریل ساختارهای مارپیچ هستند؛ فیبریل ممکن است شامل میکرو فیبریل موازی یا شاید مارپیچ باشند.
بیشتر کلاژن ها در بافت های حیوانی به عنوان فیبریل ها بسیار طولانی با ساختار متناوب محوری خاص هستند. این ساختار به اصطلاح "ساختار میکرو فیبریل" چیزی است که باعث بالا رفتن کلاژن می شود.
یک واقعیت کوچک این است که حداقل 16 نوع مختلف از کلاژن در بدن انسان وجود دارد.
این ها شامل انواع کلاژن ها است:1، 2، 3، 5 و 10. با این حال اکثریت عمده کلاژن - بین 80 درصد و 90 درصد - شامل انواع 1، 2 و 3 است. نوع 1 کلاژن به طور خاص حدود 90 درصد از منبع تغذیه بدن را با توجه به برخی یافته ها شرح می دهد. همچنین انواع مختلفی از کلاژن وجود دارند که در غذاهای ویژه ای یافت می شوند و یا برای ایجاد کلاژن و مکمل ها استفاده می شوند.
بهترین کلاژن در کدام غذا
بهترین نوع کلاژن چیست؟
در اینجا مروری بر انواع مختلف کلاژن, منابع کلاژن و فواید اولیه آن ها وجود دارد تا بتوانید مشخص کنید کدام نوع کلاژن بهترین نوع است:
نوع 1:
این رایج ترین نوع کلاژن است که در بدن انسان یافت می شود. کلاژن نوع 1 نیز به ایجاد استخوان ها کمک می کند و در داخل دستگاه گوارش پیدا می شود. در پاسخ به سوال شما کاربران پلاس ویی باید بگوییم که برای التیام زخم بسیار مهم است و پوست و کیفیت الاستیکی را به پوست می دهد و بافت را به هم متصل می کند تا دچار پارگی نشود.
نوع 2:
کلاژن نوع 2 در درجه اول به ایجاد غضروفی کمک می کند که در بافت های ارتباطی یافت می شود. سلامت مفاصل ما متکی به غضروف ساخته شده از کلاژن نوع 2 است که به همین دلیل برای جلوگیری از درد مفاصل و یا علایم ورم مفاصل مفید است.
نوع 3:
کلاژن نوع 3 از جنس مشبک و جز اصلی ماتریکس خارج سلولی است، که اندام ها و پوست ما را تشکیل می دهد.
معمولاً با نوع خاصی دیده می شود و به پوست بدن و سفتی پوست کمک می کند. همچنین رگ های خونی و بافت قلب را تشکیل می دهد. به همین دلیل, با توجه به نتایج حاصل از مطالعات حیوانی خاص, کمبود در کلاژن نوع 1 با خطر بالاتری برای رگهای خونی و حتی مرگ زودرس مرتبط است.
کدام کلاژن برای پوست بهترین است؟
آشنایی با انواع کلاژن ها و بهترین آن برای اندام های مختلف
نوع 4:
کلاژن نوع 4 دارای وظیفه مهم تشکیل لایه بازال لامینا است که در سلول های اندوتلیال یافت می شود که اندام ها, عضلات و چربی را احاطه می کند. لایه بازال برای وظایف مختلف عصبی و عروقی مورد نیاز است.
آن ها بخش عمده اندام های گوارشی و سطوح تنفسی ما را تشکیل می دهند. لایه پایه را می توان در فضاهای بین لایه رویی پوست / بافت و عمیق ترین لایه یافت. آن ها لایه نازکی از مایع ژل مانندی را که برای بافتی که در بالای آن قرار دارد, باز می کنند.
نوع 5:
این نوع از کلاژن برای ساختن سطح سلول ها مورد نیاز هستند, همچنین رشته های مو و بافتی که در جفت در طول دوران بارداری رشد می کند, اکسیژن و مواد غذایی را به نوزاد در حال رشد, تامین می کند و ضایعات را حذف می کند.
نوع 10:
این نوع به تشکیل استخوان جدید و تشکیل غضروف مفصلی کمک می کند. این کلاژن در فرآیند تشکیل بافت استخوانی پستانداران نقش دارد. می تواند در ترمیم شکستگی استخوان و ترمیم مفاصل مفید باشد.
بهترین کلاژن برای ساختار استخوان ها و مفاصل
بهترین نوع کلاژن در کدام مواد غذایی وجود دارد؟
وقتی بحث منابع کلاژن رژیم غذایی می رسد, منظور از غذاهای اصلی، غذاهایی است که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند, از جمله گوشت گاو, جوجه, ماهی و پوسته تخم مرغ. در اینجا کمی درباره تفاوت و مزایای کلاژن می پردازیم:
کلاژن گاوی:
کلاژن گاوی از گاوها می آید به ویژه از پوست, استخوان ها و ماهیچه ها. این کلاژن از انواع مختلف کلاژن و بیشتر از 1 و 3 تشکیل یافته است که با در نظر گرفتن این ها, فراوان ترین گونه های ایجاد شده در بدن انسان هستند. منبع غنی از گلایسین و پرولین است و بنابراین به تولید کراتین, ماهیچه ها و نیز کمک به بدن کمک می کند.
کلاژن مرغی:
این نوع کلاژن بیشتر از کلاژن نوع 2 ساخته شده است که برای ساخت غضروف بهتر است. این امر برای سلامت مفاصل مفید است, به خصوص از آنجایی که این منبع همچنین سولفات منیزیم و سولفات منیزیم را تامین می کند که هر دو اثرات ضد پیری دارند. بیشتر مکمل ها که حاوی کلاژن هستند معمولاً از کلاژن مرغ استفاده می کنند.
کلاژن ماهی:
کلاژن مشتق شده از ماهی به راحتی جذب می شود و اغلب از کلاژن نوع 1 است, با اسیدهای آمینه گلایسین, پرولین و پرولین. از آنجا که نوع 1 می تواند در سراسر بدن پیدا شود, مصرف بیشتر کلاژن با مزایای مفاصل, پوست, اندام های حیاتی, رگ های خونی, گوارش و استخوان همراه است. هیدروکسی پرولین بخش مهمی از مارپیچ سه گانه کلاژن است و سطوح پایین آن با تخریب مفاصل و در نتیجه علائم / نشانه های پیری همراه است.
هیدروکسی پرولین برای پایداری کلاژن مورد نیاز است و با اصلاح اسیدهای آمینه پرولین نرمال بعد از ساخت زنجیره کلاژن ساخته می شود. این واکنش همچنین به ویتامین c (برای کمک به اضافه کردن اکسیژن) نیاز دارد که به همین دلیل کمبود ویتامین c می تواند باعث ناهنجاری های در سطوح کلاژن شود.
کلاژن پوسته تخم مرغ:
کلاژن تخم مرغ که در صدف و سفیده تخم مرغ یافت می شود, اغلب حاوی کلاژن نوع 1 است. هم چنین حاوی نوع 3 و 4 و 10 است، اما با فاصله زیاد نسبت به نوع 1، درست مانند بدن انسان (تقریبا 100 برابر بیشتر از نوع 1 در مقابل 4). سولفات گلوکوزامین, سولفات کندرویتین, هیالورونیک اسید و دیگر اسیدهای آمینه را دارد که برای ایجاد بافت همبند, التیام زخم, حجم ماهیچه ای و کاهش درد / خشکی مفید هستند.