وی فور یو
12 ماه پیش / خواندن دقیقه

میوه تابستانی که قاتل سرطان است

میوه تابستانی که قاتل سرطان است

بیماری سرطان این روزها به دلیل شرایط زندگی بیماری بسیار شایعی شده است . اما آیا میدانستید طالبی دشمن سرطان است ؟

طالبی و مقابله با سرطان

سرطان تقسیم نامتقارن سلول های بدن را میگویند . سلول های سرطانی از سازوکارهای عادی تقسیم و رشد سلول ها جدا می افتند. علت دقیق این پدیده نامشخص است ولی احتمال دارد

عوامل ژنتیکی یا مواردی که موجب اختلال درفعالیت سلول ها می شوند در هسته سلول اشکال وارد کنند، مانند مواد رادیو اکتیو، مواد شیمیایی و سمی یا تابش بیش از حد اشعه هایی مانند نور

آفتاب. در یک جاندار سالم، همیشه بین میزان تقسیم سلول، مرگ طبیعی سلولی وتمایز، یک تعادل وجود دارد.اما راههایی برای مقابله با این بیماری وجود دارد . از جمله استفاده از میوه ها و مواد

غذایی و ویتامین ها . یکی از میوه هایی که به مقابله با سرطان کمک میکند طالبی است که سرشار از خاصیت است .

طالبی

در این فصل طالبی به وفور یافت می شود این میوه خاصیت های مفید زیادی برای بدن ما به همراه دارد توصیه می کنیم از آن بیشتر استفاده کنید چون یکی از دشمنان اصلی سرطان به شمار می

آیدیکی از میوه های پرخاصیت و خوشمزه طالبی است.طالبی یکی از انواع ملون هاست که در خانواده خیار جای دارد. طالبی از محبوب ترین انواع ملون هاست که دارای کالری کمی است .

طالبی حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن است و بدن می تواند بتاکاروتن را به ویتامین آ تبدیل کند.

طالبی یک میوه ایده آل برای زمان هایی است که فرد احساس افسردگی و استرس می کند. بر اساس مطالعات، کسانی که مقادیر بالایی از ویتامین A را به صورت روزانه دریافت می کنند، خطر آب

مروارید در آن ها به میزان 40 درصد کاهشمی یابد؛ همچنین زنانی که به طور مرتب و منظم طالبی می خورند کمتر به جراحی کاتاراکت نیاز پیدا می کنند. در مقابل زنانی که نمک، کره و چربی های

ناسالمی در برنامه غذایی شان دارند، بیشتر در معرض خطر آب مروارید هستند. اینتحقیق همچنین ارتباط احتمالی بین دریافت بتاکاروتن و پیشگیری از سرطان را نیز نشان داد.

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد، مصرف منابع غذایی غنی از ویتامین آ مانند طالبی برای سیگاری ها نیز مفید است. یکی از عوامل سرطان زای موجود در دود سیگار موجب کمبود ویتامین آ در

بدن می شود. در مقابل هنگامی که فردغذاهای حاوی ویتامین آ را به رژیم غذایی اش می افزاید، خطر پیشرفت بیماری های ریوی مانند آمفیزم کاهش می یابد.

طالبی همچنین غنی از ترکیبی به نام آدنوزین است. آدنوزین به طور معمول به بیماران قلبی به عنوان ماده رقیق کننده خون تجویز می شود. هنگامی که خون شما رقیق است، می توانید با مصرف

طالبی از لخته شدن خون در دستگاه قلبیعروقی پیشگیری کنید. از طرفی فولات موجود در طالبی و دیگر ملون ها نیز به پیشگیری از حملات قلبی کمک می کند.

طالبی یک میوه ایده آل برای زمان هایی است که فرد احساس افسردگی و استرس می کند. طالبی منبع غنی پتاسیم است که به طبیعی شدن تپش قلب و همچنین به فراهم شدن اکسیژن برای

مغز کمک می کند؛ در نتیجه فرد با خوردنطالبی احساس آرامش و تمرکز بیشتری خواهد کرد.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع