مواد لازم برای نان سیر بندر ترکمنی ها
- آرد گندم:1 پیمانه
- آب:1 لیوان
- روغن محلی آب شده :1 پیمانه
- سیر :1 بوته
- نمک :1 ق چ
طرز تهیه نان سیر بندر ترکمنی ها
ابتدا کاسه بزرگی بردارید و آرد را داخل آن بریزید ، سپس آب و روغن را به تدریج افزوده و هم بزنید تا خمیر درست شود.
خمیر را ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شود، سپس نمک و سیر را افزوده و دوباره ورز دهید و برای سه ساعت کنار بگذارید تا ورآید.
تابه ای را چرب نموده و روی حرارت قرار دهید، هر بار به اندازه یک پرتقال از خمیر بردارید و با وردنه باز کنید .
خمیر را داخل تابه قرار دهید تا سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ گردد.
نکات تکمیلی در مورد نان سیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
نان سیر را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .