نکات قورمه سبزی جا افتاده
مطمئنا برای شما هم اتفاق افتاده که بخواهید بر سر خورشت قورمه سبزی در میان دوستانتان به جدال بپردازید و از ترفندهایی که برای خوشمزه تر شدن و لعاب انداختن این خورش اصیل ایرانی بکار میبرید بحث و گفتگو کنید.چرا که ثابت شده آشپز خوب آشپزیه که خورشت قورمه سبزیش لعابدار و روغن افتاده باشد و عطر و طعمش هوش از سر ببرد.
حال از شوخی گذشته امروز قصد داریم در این مطلب از بخش آشپزی پلاس وی چند ترفند کاربردی برای آمادهسازی یک قورمه سبزی حرفه ای را برای شما ارائه دهیم.
البته باید ذکر شود که موارد گفته شده در این مطلب کاملا سلیقه ای است و اگر با ذائقه شما و خانواده تان سازگاری ندارد لزومی به اجرای آن نیست.
جادوی آب قلم در قورمه سبزی
اگر می خواهید به خورشت قورمه سبزی تان طعم و غلظت بیشتری دهید از آب قلم استفاده کنید که بی نهایت خورشت را خوشمزه و لعاب دار میکند.
انتخاب لوبیا
در خورشت قورمه سبزی بعضی ها از لوبیای قرمز و بعضی ها از لوبیا چیتی استفاده میکنند که کاملاً سلیقه ای است ولی لوبیا چیتی باعث غلظت بیشتر آب خورش می شود.که البته استفاده از هر دو نوع آنها هم توصیه میشود.
لوبیا برای خورش
لوبیای قرمز قابلیت رنگ دهی دارد و برای همین توصیه میشود علاوه بر خیس کردن ، یک ساعت قبل از ریختن داخل خورشت پخته شود تا رنگ آن گرفته شود و باعث تغییر رنگ سبزی قورمه سبزی نشود و خورش رنگ سبزی داشته باشد.
لیمو عمانی
لیمو عمانی را پس از خیس کردن در آب جوش ، از وسط به دو نیم کنید و هسته های آن را بیرون بیاورید تا باعث تلخی خورشت نشوند و مزه لیمو کاملا در خورش احساس شود.
برای غلظت بیشتر و طعم بهتر خورشت قورمه سبزی میتوان یک قاشق رب انار را در اواسط پخت به آن اضافه کرد تا خورشت قورمه سبزی خوشمزه تری داشته باشید.
افزودنی ها
یک یا دو قاشق شنبلیله خشک را در کمی روغن تفت دهید و نیم ساعت قبل از اینکه خورش قورمه سبزی کاملاً آماده شود به آن اضافه کنید. این کار باعث می شود عطر و بوی غذایتان چندین برابر شود