مواد لازم برای هورن
- آرد :٦٠٠ تا ٦٣٠ گرم
- شیر:نیم لیتر
- روغن نباتی :٧٥ گرم
- شکر :١ قاشق سوپ خوری
- خمیر مایه یا خمیر ترش :٥٠ گرم
- پنیر پیتزا:به مقدار دلخواه
- ژامبون یا کالباس یا سوسیس :به مقدار دلخواه
- تخم مرغ:١ عدد
- نمک :١ قاشق چای خوری
- خردل :در صورت علاقه مقداری
طرز تهیه هورن
ابتدا شیر و روغن را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود، تا حدی که دمای آن حدود 37 تا 38 درجه سانتی گراد شود.
در ادامه خمیر مایه را افزوده و خوب هم بزنید تا داخل شیر حل شود، سپس نمک و شکر را افزوده و با هم زن برقی خوب هم بزنید.
در مرحله بعد آرد را به تدریج افزوده و هم بزنید تا خمیر حاصل شود، خمیر را کمی ورز دهید تا یکدست شود. دقت کنید خمیر زیاد سفت و یا زیاد شل نشود.
اگر احساس کردید خمیر زیادی چسبناک شده کمی آرد افزوده و خوب ورز دهید، روی خمیر را پوشانده و برای یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا ورآید.
بعد از یک ساعت خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده باز کرده و کمی ورز دهید، سپس آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و برای یک ربع دیگر کنار بگذارید.
بعد از یک ربع خمیر ها را به شکل یک توپ درآورده و آن ها را روی یک سطح آردپاشی شده به کمک وردنه باز کنید تا به شکل یک دایره پهن و نازک با قطر تقریبی 37 سانتی متری درآید.
حالا هر دایره را به 8 مثلث یک اندازه برش بزنید، یک عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا باز شود.
روی هر مثلث خمیری را با کمک قلمو تخم مرغ بمالید، سپس مقداری از ژامبون ، پنیر خرد شده و خردل را در قاعده مثلث بریزید و آن را همانند شکل رول کنید تا به نوک مثلث برسید.
سینی فر را از قبل با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید و رول ها هورن را داخل آن بچینید و روی آن ها تخم مرغ بمالید.
سینی را برای یک ربع در فری که با دمای 200 درجه گرم شده قرار دهید، زمانی که هورن ها طلایی شدند آن ها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد هورن
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
هورن را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .