مواد لازم برای پاستا با میگو:
- 500 گرم:پاستا
- 300 گرم:میگو
- 4 عدد:گوجه فرنگی متوسط
- 150 گرم:قارچ
- به مقدار لازم: نمک، فلفل، زرد چوبه
- به مقدار لازم : روغن زیتون، سرکه
- 2 حبه:سیر
- به مقدار لازم : پنیر پیتزا رنده شده
طرز تهیه پاستا با میگو:
برای درست کردن این پاستا بهتر است از میگوهای ریز استفاده کنید و ابتدا میگوها را پوست کنید و بشویید .
سپس آنها را با کمی سرکه و روغن زیتون و فلفل مزه دار کنید .
گوجه فرنگی ها را رنده کنید و میگوی مزه دار شده را به همراه سیر با هم تفت دهید .
مقدری نمک ، فلفل و زردچوبه به میگو های در حال تفت اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوجه فرنگی گرفته شود.
قارچ ها را هم در مقداری روغن به صورت جداگانه سرخ کنید و به مخلوط میگوها اضافه کنید .
پاستا را طبق دستور روی جعبه اش بپزید و آبکش کنید .
سپس پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با مخلوط قارچ و میگو مخلوط کنید و با جعفری خرد شده و پنیر رنده شده تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا با میگو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستا با میگو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .