مواد لازم برای پاستا با گوشت قلقلی :
- پاستا شکلی :300گرم
- گوشت چرخ کرده :250گرم
- هویج خلالی شده :1عدد
- پیاز :1 عدد درشت
- جعفری خرد شده :به مقدار لازم
- آرد :1 قاشق غذاخوری
- کره :1 قاشق چایخوری
- شیر :1/2 لیوان
- رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :2 قاشق چایخوری
طرز تهیه پاستا با گوشت قلقلی :
نصفی از پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت , نمک و فلفل ، با هم مخلوط کنید. سپس با دست خوب ورز دهید و به صورت توپ های کوچکی به اندازه یک زیتون در بیاورید.
تابه ای را روی حرارت کم قرار دهید و مقدار کمی روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد گوشت قلقلی ها را داخل تابه بریزید تا با حرارت کم هم سرخ و هم پخته شوند.
بعد از پخته شدن گوشت ها ، رب و روغن زیتون را به آنها اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه ای رب تفت بخورد.سپس گوشت قلقلی های پخته شده را از روی حرارت بردارید.
نصف دیگر پیاز را خلالی کنید و به همراه هویج و روغن زیتون به مدت 10 دقیقه تفت دهید. بعد از اینکه هویج نرم شد ، جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید و بعد از یک تفت کوتاه ، حرارت را خاموش کنید.
در همین حین ، پاستا را هم آبکش کنید.
سپس آرد را با کره و شیر روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سس خودش را بگیرد.مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید و وقتی سس سفت تر شد، نصفی از پاستا را روی آن بریزید و مخلوط کنید .
پاستای مخلوط شده را با پاستای بدون سس کنار هم در ظرف بریزید و گوشت قلقلی های پخته شده و هویج و جعفری مخلوط شده را هم داخل آن را بریزید و پاستا را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا با گوشت قلقلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
پاستا با گوشت قلقلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .