مواد لازم با پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ
- 3 قاشق غذاخوری: روغن زیتون
- 4 عدد:سیر درشت خرد کرده
- 5 عدد: فیله ماهی آنچووی خرد شده
- یک عدد: تره فرنگی خرد شده
- 340 گرم:قارچ خرد شده
- دو دسته:مارچوبه خرد شده
- نصف پیمانه: آب مرغ
- دو قاشق غذاخوری:کره
- دو عدد: پوست رنده شده و آب لیموترش
- 450 گرم:اسپاگتی
- نصف پیمانه:پنیر پارمسان
- دو قاشق غذاخوری: ترخون تازه خرد شده
- یک قاشق غذاخوری:نعنا تاززه خرد شده
- ¾ پیمانه: پنیر ریکوتا
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ
ابتدا پاستا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید. یک پیمانه از آب آن را برای سس نگه دارید.
سیر را با روغن زیتون کمی تفت دهید ، سپس فیله ماهی آنچووی را افزوده و با سیر تفت دهید تا سرخ شود.
در ادامه قارچ و تره فرنگی خرد شده را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید تا کمی نرم شوند. مارچوبه را افزوده و کمی تفت دهید تا نرم شود.
در ادامه آب مرغ را اضافه کرده نمک و فلفل را اندازه کنید و اجازه دهید مواد بجوشد و آب آن کم شود .در آخر آب لیمو ترش و پوست رنده شده آن را هم به همراه کره اضافه کنید و هم بزنید تا همه جای مواد پخش شود.
پاستا را داخل مواد بریزید و یک پیمانه آب پاستا را هم بریزید و اجازه دهید تا بپزد و آب آن کشیده شود.ترخون ، نعنا ، پنیر ریکوتا و یک قاشق آب لیموی تازه را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. و در آخر به پاستا اضافه نمایید.
در آخرین مرحله نمک و فلفل را اندازه کنید و پنیر پارمسان را بریزید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.پاستا را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .