پاستامیگو با کاری
اگر از آن دسته کسانی هستید که عاشق تست کردن طعم های متفاوت هستند ،پاستا میگو با کاری را به شما پیشنهاد میکنیم .چون پاستا و میگو هر کدام جداگانه از غذاهای لذیذ و پر طرفدارند و ترکیب این دو کنار هم بسیار جذاب و خوشمزه خواهد بود. پاستا به تنهایی در بیشتر سالادها هم نقش اصلی را ایفا میکند و انواع مختلف دارد. در این مطلب میخواهیم یکی دیگر از غذاهای خوشمزه تهیه شده با پاستا را برایتان معرفی کنیم که در کنار میگو و ادویه کاری بکار رفته در آن ، بی نهایت خوش طعم و لذیذ است.
مواد لازم برای پاستامیگو با کاری
- پاستا یا اسپاگتی :یک بسته
- میگوی ریز پلویی :500 گرم
- هویج پخته شده :300 گرم
- ذرت پخته شده :یک لیوان
- پودرکاری :یک قاشق غذاخوری
- خردل :3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :به میزان لازم
- فلفل دلمه ای متوسط :یک عدد
- پیاز متوسط :یک عدد
- زردچوبه :2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه پاستامیگو با کاری
مرحله اول:
برای درست کردن پاستامیگو با کاری باید پیاز را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید. فلفل دلمه ای را هم مانند پیاز خلالی خرد کنید. داخل تابه ای مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
سپس پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را داخل تابه تفت دهید.کمی زردچوبه روی پیاز ها بریزید و کمی تفت دهید تا عطر آن به مشام برسد.
در انتها میگوها را نیز اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب سرخ کنید. برای مزه دار کردن میگوها مقداری نمک و فلفل هم به آنها اضافه کنید.
مرحله دوم:
بعد از پخته شدن میگوها ، ادویه کاری ،هویج و ذرت را به داخل تابه اضافه کرده و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند و کمی هم گرم شوند. و بعد مواد را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم:
پاستا را طبق معمول بپزید و با روغن زیتون مخلوط کنید و کنار بشقاب مورد نظرتان مقداری قرار دهید. از خوراک میگو به اندازه دلخواه کنار پاستا می گذاریم و سرو می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد پاستاميگو با كاری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستاميگو با كاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .