مواد لازم برای پاناکوتای زعفرانی
- شیر یک و نیم پیمانه
- خامه یک بسته(پاکت صورتی)
- شکر نصف پیمانه
- پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری
- زعفران به میزان لازم
طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی
ابتدا پودر ژلاتین را در مقداری آب مخلوط کرده و با حرارت غیرمستقیم آن را حل کنید و حالا شیر و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر و ژلاتین حل شده را افزوده و هم بزنید و حالا زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که خامه بپزد.
دقت کنید قبل از اینکه خامه بجوشد زیر قابلمه را خاموش کنید.
مواد را بعد از غلیظ شدن در قالب مناسب ریخته بگذارید تا خنک شود ، بعد از خنک شدن دسر آن را برای نصف یک روز در یخچال قرار دهید تا خودش را ببندد ، در صورت تمایل میتوانید مقداری گلاب داخل دسر بریزید
نکات تکمیلی در مورد پاناکوتای زعفرانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
پاناکوتای زعفرانی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .