دستور پخت پلو زعفرانی با مرغ
این غذای خوشمزه در بیشتر مناسب ها و پذیرایی ها سرو می شود و بسیار شبیه به زرشک پلو با مرغ است.پلو زعفرانی با مرغ آنچنان عطر و بوی لذیذی دارد که بی شک یکی از پرطرفدارترین غذاهاست.پلو زعفرانی به چلو زعفرانی هم معروف است.اگر شما هم به دنبال یک دستور خوشمزه و عالی از پلو زعفرانی با مرغ هستید حتما در ادامه با ما باشید تا تمام فوت و فن این غذای لذیذ را برایتان بازگو کنیم.
مواد لازم برای پلو زعفرانی با مرغ
- برنج :5 پیمانه
- مرغ : 1 عدد
- سیر نگینی خرد شده :2 حبه
- پیاز نگینی خرد شده : 2 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده :1 عدد
- زیره و میخک :1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده : نصف پیمانه پیمانه
- نمک، فلفل و زردچوبه :به اندازه لازم
طرز تهیه پلو زعفرانی با مرغ
مرحله اول:
برای درست کردن پلو زعفرانی با مرغ ،ابتدا برنج را بشویید و به مدت چند ساعت در آب و مقداری نمک خیس کنید.دقت کنید آب برنج به اندازه برنج کته ای باشد.
مرحله دوم:
در این فاصله مرغ را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده و مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.
مرحله سوم:
پیاز دیگری را نگینی خرد کنید و در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را به همراه مقداری زردچوبه در روغن تفت دهید.
در حین تفت پیاز ، سیر، زیره و میخک را هم اضافه کنید و مقداری تفت دهید.بعد فلفل دلمه ای را به بقیه مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم:
سپس مرغ پخته شده را بدون آب مرغ، به مواد تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله پنجم:
برنج خیس داده شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و داخل آن مقداری زعفران و فلفل بریزید.
وقتی آب برنج تمام شد،حرارت را کم کنید تا برنج بعد از 45 دقیقه دم بکشد
نکات تکمیلی در مورد پلو زعفرانی با مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
پلو زعفرانی با مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .