مواد لازم پلو مخلوط هندی
برنج باسماتی 3 پیمانه
کشمش بی دانه 45 گرم
مغز پسته خلال شده 40 گرم
هل 6 عدد
چوب دارچین 2 عدد
پیاز قرمز 1 عدد بزرگ
آب جوش ¼ پیمانه
عصاره مرغ ½3 پیمانه
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده نشده ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه پلو مخلوط هندی
پیاز را به صورت خلال های نازک خرد کنید.
هل را بکوبید.
زعفران و آب جوش را در فنجانی بریزید. 10 دقیقه روی بخار آب جوش بگذارید تا دم بکشد.
کره را در تابه ای بزرگ روی حرارت نسبتاً بالا آب کنید.
پیاز را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا اندازه ای که پیاز نرم شود. برنج، هل و دارچین را اضافه کنید.
آنها را هم بزنید تا آغشته به کره شوند. مخلوط زعفران، عصاره مرغ (توجه داشته باشید که وقتی عصاره مرغ دارید در اضافه کردن نمک محتاط باشید که غذای شما شور نشود) و پوست لیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید. مایع روی برنج باید به اندازه 1 بند انگشت بالاتر از سطج برنج داخل ظرف باشد.
آن را به نقطه جوش رسانده و شعله را متوسط کنید تا وقتی که آب برنج تمام شود سپس شعله را کم کرده در ظرف را بسته و برای 10 دقیقه روی گاز قرار می دهیم تا برنج دم بکشد.
کشمش بی دانه و آب لیموترش تازه و خلال پسته را با برنج مخلوط کرده و در ظرف سرو بریزید.
نکات تکمیلی در مورد پلو مخلوط هندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پلو مخلوط هندی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .