طرز تهیه پنکیک لیمو
پنکیک در واقعه نوعی کیک نازک و تابه ای است که بیشتر در وعده صبحانه و یا عصرانه سرو میشود و بسیار خوشمزه و راحت تهیه میشود. پنکیک در انواع مختلف مانند پنکیک موزی، پنکیک شکلاتی ، پنکیک ساده ، پنکیک لیمو و انواع طعم های و رنگ ها تهیه میشود.پنکیک را میتوان با هر میوه دلخواه و یا مقداری خامه ، عسل و شکلات تزئین کرد.اگر تا بحال پنکیک لیمو را امتحان نکرده اید ، با ما همراه شوید تا با یک طعم فوق العاده از خانواده پنکیک ها آشنا شوید. لیمو
مواد لازم برای پنکیک لیمو و پنیر خامه ای
- آرد :نصف پیمانه
- تخم مرغ ، زرده جدا شده از سفیده :3عدد
- کره :2 قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای :3/4پیمانه
- کره نرم :56 گرم
- نمک :1/4 قاشق چای خوری
- شکر :2 قاشق غذاخوری
- آویشن تازه خرد شده :یک قاشق غذاخوری
- پوست لیموی تازه :یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای
مرحله اول:
برای درست کردن پنکیک لیمو ابتدا سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا پف کند و از ظرف بیرون نریزد.
مرحله دوم:
سپس زرده تخم مرغ را با شکر ، نمک ، پنیر و 56 گرم کره نرم با هم مخلوط کنید و هم بزنید. بعد آرد را هم به مخلوط یکدست شده اضافه کنید و همچنان هم بزنید.
بعد از اینکه آرد مخلوط شد،آویشن و پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر هم سفید را به آرامی به بقیه مواد مخلوط شده اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم:
سپس ماهیتابه ای را روی حرارت کم قرار دهید و یک قاشق غذاخوری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود.
مرحله چهارم:
از مایه آماده شده به اندازه یک چهارم پیمانه بردارید و داخل ماهیتابه بریزید تا بپزد. بعد از 5 دقیقه که حباب روی سطح پنکیک دیده شد ، میتوانید آن را برگردانید و بگذارید تا 3 دقیقه دیگر ، طرف دیگر آن بپزد و طلایی رنگ شود. اگر تمایل داشتید میتوانید روی پنکیک را بلافاصله بعد از پخت پودر قند بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد پنکیک لیمو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پنکیک لیمو را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .