مواد لازم برای پوره عدس قرمز
- عدس قرمز :2 لیوان
- پودر تخم گشنیز :یک قاشق مرباخوری
- گشنیز تازه خرد شده:یک قاشق سوپخوری
- سرکه :یک قاشق سوپخوری
- آب مرغ بدون چربی :یک لیتر
- تره فرنگی :3 عدد
- تخم مرغ:4 عدد
- نعنای تازه خرد شده :2 قاشق سوپخوری
- جعفری (برای تزئین) :به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
طرز تهیه پوره عدس قرمز
قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و عدس ها را به همراه تره فرنگی، گشنیز تازه ،پودر تخم گشنیز، نعنا، سرکه و آب مرغ داخل آن بریزید.
حرارت را بالا ببرید و پس از به جوش آمدن مواد، بگذارید تا به آرامی با حرات ملایم به مدت 40 الی 30 دقیقه عدس ها پخته شوند و آب آن کشیده شود.
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بعد به مواد پخته شده مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و خوبی هم بزنید.
مخلوط عدس له شده را داخل چهار ظرف کوچک چرب شده بریزید و وسط آنها را خالی کنید و یک عدد تخم مرغ داخل آن بشکنید.
روی ظرف ها را با فویل آلومینیوم بپوشانید و برای 20الی 15 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. تا تخم مرغ هاسفت شوند.
سپس روی پوره را با جعفری خرد شده تزئین کنید.
پوره عدس قرمز
نکات تکمیلی در مورد پوره عدس قرمز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پوره عدس قرمز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .