دستور تهیه پوند کیک وانیلی
پوند کیک وانیلی یا پاند کیک ، یک کیک کره ای انگلیسی است که از چهار ماده اولیه یعنی آرد ، کره ، تخم مرغ و شکر استفاده می شود در این کیک از بیکینگ پودر استفاده نشده است و برای خوشمزه تر شدن این کیک میتوانید از مغز گردو و میوه های خشک استفاده کنید. برای یاد گرفتن طرز تهیه این میان وعده بسیار مناسب و کامل با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پوند کیک وانیلی
- کره:225 گرم
- آرد:2 پیمانه
- شکر :1 پیمانه
- تخم مرغ بزرگ :4 عدد
- وانیل:1/2 قاشق چای خوری
- نمک :1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه پوند کیک وانیلی
مرحله اول:
برای درست کردن پوند کیک وانیلی ابتدا کره را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.
مرحله دوم:
کره و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و با دور تند هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و به زدن ادامه دهید تا مواد بخوبی با هم مخلوط گردد.
مرحله سوم:
در مرحله بعد آرد ، نمک و وانیل را با هم مخلوط نموده و به مواد فوق اضافه کنید و با دور کند آن ها را مخلوط نمایید.
مرحله چهارم:
قالب مخصوص کیک صبحانه را با کره چرب کرده و کمی آرد بپاشید، سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید.
قالب را برای یک ساعت در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد.
مرحله آخر :
برای چک کردن پخت کیک یک خلال دندان را داخل آن فر کنید اگر تکه های کیک به آن نچسبید نشانه پخت کامل کیک است.
بعد از اینکه کیک کاملا پخت آن را از فر بیرون آورید و اجازه دهید خنک شود، بعد از حدود یک کیک را برش زده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پوند کیک وانیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 15دقیقه میباشد .
پوند کیک وانیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .