پیتزا بدون خمیر چیه؟ توی دنیای متنوع و خوشمزه پیتزا ها یه پیتزایی ام داریم که اسمش رو پیتزای مرغ گذاشتم. خوب خود این پیتزای مرغ میتونه خیلی تنوع داشته باشه. بسته به مواد تشکیل دهنده اش و اینکه مرغش سرخ شده - گریل شده یا آبپز باشه و....
اما امروز پیتزای مرغ داریم با مرغ آبپز. که مرغشم بازیافتیه!! یعنی من هر وقت مرغ میخرم و خرد و بسته بندی میکنم اسکلت مرغ ها رو که بهش گوشت چسبیده و بال و … رو میپزم و پاک میکنم و ازش کلی گوشت در میاد. و این پیتزا و خیلی غذا های دیگه رو با این گوشت مرغ درست میکنم.
مواد لازم پیتزا مرغ بدون خمیر:
مرغ آبپز 1تا 1/5 پیمانه
فلفل دلمه ای نگینی 1 عدد
کنسرو ذرت نصف پیمانه
نمک- فلفل- آویشن به میزان لازم
پنیر پیتزا 100 گرم
تخم مرغ 4 عدد
آب 2 قاشق غذا خوری
آرد به میزان لازم
روغن به میزان لازم
روش تهیه پیتزا مرغ بدون خمیر:
1. حالا شما میتونید یه تکه مرغ بپزید و باهاش غذا درست کنید یا به همین روش من پیش برید.
2. بههرحال به 1 پیمانه مرغ پخته شده نیاز داریم.
3. و یکی از چیزهای مهم توی این پیتزا اینه که نیازی به خمیر درست کردن و … نداریم و نتیجه هم عالی می شه.
3. تخم مرغ هاتون رو توی یه کاسه بشکنید
4. و نمک و فلفل و 2 قاشق آب مخلوط کنید و کمکم بهش ارد بزنید در حدی که مثل سمنوی شل بشه (مثل خاگینه درست کردن)
5. حالا توی یه تابه نچسب کمی روغن بریزید و داغ که شد مایتون رو بریزید توش و صافش کنید
6. و مرغ و ذرت و فلفل دلمه رو روش بریزید. همه جاش یکدست بریزید و در بگذارید با حرارت کم تا هم مایع بسته بشه و بپزه و هم پنیر آب بشه.
7. اگه دیدید که زیرش داره می سوزه و هنوز روش کامل نبسته یا پنیرش آب نشده یکی دو قاشق آب از لبه های تابه دور تا دورش بریزید تا از سوختن زیرش جلوگیری کنه.
8. پنیر که آب بشه غذاتون حاضره و می تونید سرش بدید توی یه دیس گرد و با سس کچاپ تزیینش کنید.
9. اما اگه دوست دارید که روش طلایی بشه می تونید چند دقیقه بگذاریدش توی فر و گریل رو روشن کنید. یا بگذاریدش توی ماکروفر و باز گریل رو بزنید تا روش طلایی بشه.
نکات تکمیلی در مورد پیتزا بدون خمیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
پیتزا بدون خمیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .