دستور پخت کوکی نرم با لایه کرم پنیر
شما نیز شاید یکی از طرفداران کیک های نرم باشید حالا شما میتوانید بصورت سلیقه ای از کوکی های نرم استفاده کنید و به لزوما نباید کودکی ها کمی حالت سفت و سخت داشته باشند .
دستور پخت این کوکی همانند دستور پخت کیک نرم می باشد و نیازی به دستور پخت جدیدی ندارد بنابراین کار زیاد سختی می باشد . در تهیه این کوکی باید از ماسوره های مناسب استفاده نمایید تا بتوانید پوکی مناسب اعضای خانواده تان را ایجاد کنید و لحظات خوبی را در کنار خانواده تان داشته باشید .
مرحله اول :
ابتدا مایکروفر را با به دمای 325 درجه فارنهایت برسانید .
مرحله دوم :
در یک ظرف بزرگ ، مخلوط کیک را با استفاده از دستورالعمل های پخت کیک در بخش آشپزخانه پلاس وی آماده کنید .
مرحله سوم :
با استفاده از ماسوره با سری مناسب ، مخلوط را به روی ورق روغنی بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه روی ورق کاغذی استراحت کند .
مرحله چهارم :
بعد از 15 دقیقه ، مخلوط را در مایکروفر به مدت 16الی 18 دقیقه قرار داده تا مغز پخت شوند . بعد از مغز پخت شدن کوکی ها و ایجاد رنگ طلایی آن ، از مایکروفر خارج سازید و به مدت 2 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود .
مرحله پنجم :
برای پر کردن لایه میانی ، در یک ظرف ، کرم پنیر را با همزن برقی هم بزنید و به تدریج به میزان مناسبی شکر را به همزن اضافه کنید . بعد از آماده شدن کرم ، با استفاده از ماسوره با سری مناسب کرم را به کوکی ها اضافه کنید .
اینک کوکی مورد نظر شما اماده است .