وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

چرا چینی ها برنج زیاد می خورن ولی چاق نمیشن ؟

چرا چینی ها برنج زیاد می خورن ولی چاق نمیشن ؟

مردم شرق آسیا به ویژه چینی ها، مصرف برنج و کربوهیدرات بالایی دارند ولی با این وجود چاق نمی شوند.

چرا چینی ها برنج زیاد می خورن ولی چاق نمیشن

این یک سوال بسیار رایج است. اگر کربوهیدرات عاملی برای چاقی می شود، پس چرا بسیاری از آسیایی ها از جمله مردم چین و ژاپن با وجود مصرف زیاد برنج و کربوهیدرات، بازهم لاغر هستند. مردم آسیا معمولاً زیاد از برنج استفاده می کنند و بسیاری از اوقات برنج در حاشیه بشقاب آن ها وجود دارد. اما چرا چاق نمی شوند؟ در این قسمت از تناسب اندام پلاس وی به این سوال پاسخ خواهیم داد.

برنج خوردن چینی ها

دلایل عمده

مصرف کم شکر فراوری شده یا فروکتوز

کم مصرف کردن شکر فراوری شده یا فروکتوز، در نتیجه مقاومت به انسولین در آن ها در حد متعادل است.

نشاسته غیر فرآوری شده

استفاده از نشاسته غیر فرآوری شده مثل برنج قهوه ای و ریشه سبزیجات که هضم و گوارش آرامی دارند و محتوای فیبر آن ها بالاست و در نتیجه از پرخوری آن ها جلوگیری می کند.

برنج قهوه ای

مصرف مواد مغذی

مصرف مواد مغذی . معمولاً اسیایی ها دوست دارند از مواد مغذی استفاده کنند. مثلاً در کشورهایی مثل ویتنام یک کاسه بزرگ گوشت قرمز را همراه با نودل و برنج مصرف می کنند. در تایلند هم انواع مختلفی از سبزیجات و گوشت را در وعده های غذایی به کار می گیرند.

در چین هم وضعیت همین است. در کنار برنج از سبزیجات و گوشت استفاده می کنند و همین باعث می شود که مواد مغذی به بدن آن ها برسد و از هر گروه غذایی استفاده کنند و در نتیجه تغذیه سالم، مانع از چاقی در آن ها می شود.

فعالیت های فیزیکی

انجام فعالیت های فیزیکی و دوری از تنبلی ( در صورتی که مردم نواحی دیگر همیشه پشت میز می نشینند و یا در حال رانندگی هستند ) اما مردم چین با انجام فعالیت فیزیکی گلوکز زیادی می سوزانند و همین عاملی برای لاغر ماندن آن ها می شود. منظور ما از فعالیت بدنی، بلند کردن وزنه ها و انجام ورزش هایی مثل دو یا کار کردن در باشگاه نیست، بلکه فعالیت روزانه آن ها بالا است. آنها معمولا تا محل کار پیاده روی می کنند. هر روز جنب و جوش دارند و به همین دلیل سطح تری گلیسیرید و فشار خون آن ها متعادل است.

پیاده روی تا محل کار

مصرف برنج بیشتر و گندم کمتر

مصرف کردن برنج بیشتر و گندم کمتر. 90 درصد تولید برنج در جهان در آسیا انجام می شود. بعضی از مناطق 10 هزار سال است که برنج تولید می کنند. برنج سفید معمولاً اصلی ترین منبع غیر رسمی از گلوکز است. مصرف بالای برنج باعث می شود که این مردم بیش از حد از گندم استفاده نکنند. البته نمی توان تعیین کرد که گندم از برنج بهتر است و یا برعکس اما برنج معمولاً باعث ایجاد حساسیت و بیماری نمی شود.

نکته مهم

البته بعضی ها معتقدند که مردم آسیا و کشور چین مدت زمان طولانی است که برنج قهوه ای نمی خورند و برنج سفید مصزف می کنند. به همین دلیل دیگر مثل قبل لاغر نیستند و بیشتر از قبل به دیابت نوع 2 مبتلا می شوند و همین ممکن است عاملی برای چاقی شکم در طولانی مدت باشد.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع