وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

چغرتمه بادکوبه ای | طرز تهیه “چغرتمه بادکوبه ای”

چغرتمه بادکوبه ای | طرز تهیه “چغرتمه بادکوبه ای”

چغرتمه ی بادکوبه ای نوعی کوکوی مرغ است چنانکه از اسمش پیداست دستور تهیه ان از بادکوبه (قفقاز) به گیلان آمده است.آموزش تهیه این غذای خوشمزه را در آشپزخانه پلاس وی ببینید.

مواد لازم برای چغرتمه بادکوبه ای

  • مرغ:یک عدد
  • تخم مرغ :8 تا 10 عدد
  • پیاز داغ:3 قاشق سوپخوری
  • بیکینگ پودر:نصف قاشق چایخوری
  • محلول زعفران :یک قاشق سوپخوری
  • روغن، نمک، فلفل و دارچین :به میزان لازم
طرز تهیه چغرتمه بادکوبه ای
 چغرتمه بادکوبه ای

طرز تهیه چغرتمه بادکوبه ای

مرغ را پس از شستن و تمیز کردن به همراه یک لیوان آب، کمی نمک، فلفل و با یک قاشق پیازداغ داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید کاملا بپزد تا آبش تمام شود.

پس از پخته شدن مرغ آن را از قابلمه بیرون بیاورید و بگذارید خوب سرد شود و بعد استخوان های آن را جدا کنید و چرخ کنید.

تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته با دارچین، نمک، فلفل و آب زعفران کاملا مخلوط کنید.

بعد مابقی پیازداغ و مرغ چرخ شده را نیز به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مقداری روغن در تابه ای ریخته و بعد از داغ شدن مایه کوکو را داخل روغن بریزید و در تابه را بگذارید تا یک طرف کوکو بپزد.

وقتی یک طرف آن طلایی شد ، آن را بر می گردانید.

کوکو را میتوان در فر به مدت 40 تا 50 دقیقه در دمای 200 درجه سانتی گراد هم پخت.

نکات تکمیلی در مورد چغرتمه بادکوبه ای

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
چغرتمه بادکوبه ای را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع