وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

چگونه باکتری های میوه ها و سبزیجات را از بین ببریم

چگونه باکتری های میوه ها و سبزیجات را از بین ببریم

سموم و آفت کش ها از هر نوعی که برای حفاظت از میوه و سبزیجات به کار می رود برای سلامتی ما مضرند. به همین دلیل نیز شستشو و تمیز کردن با دقت این مواد غذایی قبل از مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است.

سموم میوه و سبزیجات را این گونه از بین ببرید

امروزه همه ما در معرض این ترکیبات شیمیایی قرار داریم. آفت کش ها به اضافه موم هایی که برای براقی میوه ها استفاده می شود باعث می شود میوه ها و سبزیجاتی که می خوریم مصنوعی باشند. در این مطلب شما را با روش های مناسب برای زدودن این مواد غذایی از ترکیبات سمی آشنا می کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

مواد سمی و آلوده ای بر روی میوه ها وجود دارند که باعث تجمع در بدن می شوند؛ بدون آنکه علائمی نشان دهند اما همین آلودگی ها در سال های طولانی بعد خود را به صورت غده و یا بیماری های ناشناخته و دردسرساز نشان می دهند.

میوه

شستشوی میوه ها

بررسی ها نشان می دهند، استفاده از فرچه های بزرگ برای شستشوی میوه هایی که به خصوص با پوست مصرف می شوند، ضروری است. باید این مواد آلوده را از میان بافت میوه ها از بین ببرید.
دانشمندان با انجام آزمایش های میکروسکوپی دریافتند که بر روی سطح میوه ها باکتری ها و ویروس هایی وجود دارند که با شستشوی ساده از بین نمی روند و حتما باید آن ها را با فرچه هایی مخصوص و مسواک هایی خاص شستشو داد.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع