مواد لازم برای کراست چیزکیک
- فندق بو داده و آسیاب شده:½ پیمانه
- آرد :½ پیمانه
- نشاسته : ¼ پیمانه
- نمک:¼ قاشق چای خوری
- کره :½ پیمانه
- شکر دانه ریز :⅓ پیمانه
- رنده پوست لیمو:2 قاشق غذاخوری
- آبلیموی تازه :1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مخلوط پنیری
- پنیر خامه ای:210 گرم
- پنیر فتا (سفید) :180 گرم
- پنیر بز :120 گرم
- شکر :¾ پیمانه
- تخم مرغ بزرگ :3 عدد
- عسل:1 قاشق غذاخوری
- رنده پوست لیمو:1 قاشق غذاخوری
- آبلیموی تازه:½1قاشق غذاخوری
- آب جوش :به مقدار لازم
- برش های لیمو ترش برای تزیین :به مقدار دلخواه
- روغن مایع :برای کف ظرف کمی
پخت چیز کیک فندقی
طرز تهیه چیز کیک فندقی
ابتدا تعدادی فندق را مغز کرده و داخل غذاساز بریزید تا پودر شود در نهایت باید نصف پیمانه پودر فندق داشته باشید.
حالا فندق پودر شده را داخل تابه ای بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی برشته شود ولی نسوز فندق بو داده را کنار بگذارید تا خنک شود.
در این میان یک عدد لیمو را پوست گرفته و آب آن را بگیرید و پوست لیمو را رنده ریز کنید .
حالا نصف پیمانه کره را به همراه، 1/3 پیمانه شکر، یک قاشق پوست رنده شده لیمو و یک و نیم قاشق آب لیمو را در ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا یکدست شود.
در مرحله بعد آرد، نشاسته، پودر فندق بو داده شده و نمک را در ظرفی جداگانه مخلوط نموده و به مواد قبلی اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
روی خمیر را بپوشانید و یا اینکه آن را داخل یک نایلون قرار داده و برای 60 دقیقه در یخچال نگهداری نمایید.
بعد از سپری شدن زمان ذکر شده خمیر را از یخچال خارج کرده و آن را از داخل نایلون بیرون آورید، روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با کمک وردنه باز کنید تا به شکل یک مستطیل با ضخامت نیم سانت درآید.
داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را داخل آن قرار دهیدسپس برای حدود بیست دقیقه در فریزر یخچال بگذارید.
بعد از بیست دقیقه خمیر را از فریزر خارج کرده و روی یک سطح تمیز و صاف قرار دهید و با یک چاقوی تیز آن را به شکل مربع های یکسان با اندازه های دلخواه برش بزنید.
کراست های برش خورده را با فاصله از هم داخل سینی فر بچینید و برای 10 الی 12 دقیقه با دمای 175 درجه در فر بپزید.
در این فاصله 3 عدد تخم مرغ را با یک قاشق عسل، یک قاشق رنده پوست لیمو و یک و نیم قاشق آب لیمو مخلوط کنید.
در ظرف دیگری پنیر بز، پنیر خامه ای و پنیر فتا را بریزید و با همزن خوب بزنید تا کاملا صاف شود سپس مخلوط تخم مرغ را افزوده و مواد را مجدد هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
بعد از اینکه کراست ها آماده شدند آن ها را داخل یک قالب مناسب که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید طوری که کاملا به هم بچسبند.
مخلوط پنیری را روی کراست ها بریزید و روی آن را با یک قاشق صاف کنید. یک ظرف مناسب را تا نیمه آب کرده و قالب را داخل آن قرار دهید .
مراقب باشید آب به اندازه باشد و به داخل قالب نفوذ نکند سپس آن را داخل فر بگذارید تا چیزکیک برای نیم ساعت با دمای 150 درجه بپزند.
بعد از این مدت زمان قالب را از فر بیرون آورده و از داخل آب خارج کنید و اجازه دهید تا چیزکیک خنک شود.
سپس آن را به کمک لبه های کاغذ روغنی خارج کرده و از قسمت هایی که قبلا کراست را برش زده بودید برش بزنید و از کاغذ روغنی جدا کنید.
برای تزیین میتوانید چند برش لیموی تازه و چند عدد مغز فندق را روی چیز کیک بچینید و روی آن کمی عسل بریزید.
چیز کیک فندقی
نکات تکمیلی در مورد چیز کیک فندقی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
چیز کیک فندقی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .