مواد لازم برای چیزکیک شاه توت
- آرد ساده :100 گرم
- پودر کاکائو :1 قاشق چای خوری
- نمک :به مقدار لازم
- شکر:1 پیمانه (150 گرم)
- کره (سرد) :1.2 پیمانه (50 گرم)
- تخم مرغ :3 عدد (165 تا 180 گرم)
- روغن جامد :به مقدار لازم
- ماست چکیده :2 پیمانه (400 گرم)
- آرد ذرت :2 قاشق سوپ خوری (20 گرم)
- رنده پوست لیموترش :1 قاشق چای خوری
- خامه (فرم گرفته) :1.2 پیمانه(100 میلی لیتر)
- ژله شاه توت :طبق دستور داده شده
مواد لازم برای تهیه ژله شاه توت
- ورق ژلاتین :6 عدد
- آب شاه توت:1.4 پیمانه (200 میلی لیتر)
- شاه توت (له شده):150 گرم
- شکر :5 قاشق سوپ خوری (65 گرم)
- وانیل شکری:1.8 قاشق چای خوری
چیزکیک شاه توت
طرز تهیه چیزکیک شاه توت
ابتدا آرد، پودر کاکائو، نمک و 2 قاشق سوپ خوری شکر را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس میان آن گودالی ایجاد کرده و تخم مرغ را وسط آن بشکنید.
در ادامه کره را خرد کرده و روی آرد بریزید. کمی آب ولرم افزوده و مواد را هم بزنید تا خمیر درست شود.
خمیر را کمی ورز داده و آن را به شکل توپ درآورید، حالا روی خمیر را با پلاستیک پوشانده و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا ور آید.
بعد از نیم ساعت یک لایه کاغذ روغنی را روی یک سطح صاف پهن کرده و خمیر را روی آن قرار دهید.
یک لایه دیگر کاغذ روغنی را روی خمیر پهن کرده و با وردنه خمیر را باز کنید تا نازک و پهن شده و به اندازه قالب در آید.
یک قالب 30 در 40 سانتی متری را چرب کرده و خمیر را داخل آن پهن کنید. باقیمانده شکر را با ماست چکیده مخلوط کرده و آرد ذرت، رنده پوست لیمو و دو عدد تخم مرغ را افزوده و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
در ادامه خامه را با همزن خوب بزنید تا فرم گرفته و سفت شود سپس به مخلوط قبلی اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود.
مواد به دست آمده را روی خمیر بریزید و آن را با یک قاشق صاف کنید. قالب را برای 40 دقیقه در طبقه وسط فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید.
در این میان ژله شاه توت را آماده کنید، بعد از اینکه کیک پخت و خنک شد ژله را روی آن بریزید و برای دو ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و آماده شود
پخت خانگی چیزکیک شاه توت
نکات تکمیلی در مورد چیزکیک شاه توت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
چیزکیک شاه توت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .