مواد لازم برای چیکن عربیاتا
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- ران مرغ :6 عدد
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
- آرد :1/3 پیمانه
- سیر رنده شده :4 حبه
- کنسرو گوجه فرنگی :یک عدد
- رب گوجه فرنگی :450 گرم
- ریحان خشک :نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز :1/4 قاشق چایخوری
- آب مرغ :نصف پیمانه
- جعفری خرد شده :به مقدار لازم
- پاستا :340 گرم
طرز تهیه چیکن عربیاتا:
ابتدا داخل قابلمه ای به اندازه کافی آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس مقداری نمک ریخته و پاستا را اضافه کنید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید.
در این فاصله چیکن عربیاتا را آماده نمایید، ابتدا ران ها را با پوست در مخلوط نمک و فلفل قرار دهید تا مزه دار شود. سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا داغ شود.
مرغها را در مقداری آرد بغلطانید و داخل تابه سرخ کنید، مرغها را از آن رو کنید تا هر دو طرف آن بخوبی سرخ و برشته شود.
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و سیر رنده شده را با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود، سپس رب گوجه و کنسرو گوجه را افزوده و تفت دهید تا رب سرخ شده و خوش رنگ شود.
ریحان خشک شده و فلفل قرمز را افزوده و سپس آب مرغ را بریزید و اجازه دهید مواد بجوشد. ران های سرخ شده را داخل مواد قرار دهید و شعله را کم کنید تا مرغ ها پخته و غذا جا بیافتد.
پاستای پخته شده را در ظرف مورد نظر بکشید و چیکن عربیاتا را روی آن بریزید. غذا را با مقداری جعفری و ریحان تازه تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد چیکن عربیاتا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
چیکن عربیاتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .