مواد لازم برای کاپ کیک اسپاگتی
- کره نرم :نصف فنجان
- شکر :1 فنجان
- تخم مرغ :2 عدد
- وانیل :1 ق غ
- آرد :1 و سه چهارم فنجان
- جوش شیرین : نصف ق غ
- بکینگ پودر :نصف ق غ
- نمک :یک چهارم ق غ
- خامه ترش: 1 فنجان
مواد لازم برای فراستینگ اسپاگتی
- کره نرم :340 گرم
- پودر شکر شیرینی پزی :3 فنجان
- عصاره وانیل :1 ق چ
- شکر یا خامه :در صورت نیاز
- رنگ خوراکی زرد:2 – 3 قطره
مواد لازم برای تهیه توپک های شکلاتی روی کاپ کیک
- پوره توت فرنگی:1 سوم فنجان
- رنگ قرمز :1 – 2 قطره
- شکلات گرد مغز دار :15 عدد
- شکلات سفید رنده شده :مقداری
یک پذیرایی شیک با کاپ کیک اسپاگتی
طرز تهیه کاپ کیک اسپاگتی
ابتدا جوش شیرین، نمک، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید سپس کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا کرمی رنگ و پفکی شود.
حالا تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. در ادامه وانیل را اضافه کرده و مخلوط نمایید.
سپس مخلوط آرد و خامه ترش را یک در میان و در سه مرحله به مواد بیافزایید و مخلوط کنید تا خمیری یکدست و صاف درست شود.
قالبهای کاپ کیک را با کپسول های کاغذی پوشانده و دو سوم حجم آنها را با خمیر کنید، سپس برای 20 الی 22 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کاپ کیکها بپزد.
در این میان فراستینگ کاپ کیک ها را به این روش درست کنید، کره و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا کرمی رنگ و پفکی شود
سپس عصاره وانیل را افزوده و برای یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند، برای اینکه مواد کمی رقیق شود یک قاشق شیر و یا خامه اضافه کنید و هم بزنید.
در ادامه رنگ دلخواه تان را به آن اضافه کنید به هم بزنید و داخل قیف بریزید. فراستینگ را با ماسوره باریک شماره سه روی کاپ کیک های خنک شده بریزید.
و به شکل رشته های پاستا روی آن ها را تزیین کنید و کنار بگذارید تا کمی سفت شود. در نهایت مارمالاد توت فرنگی را با رنگ خوراکی مخلوط کرده و در کاسه ای بریزید.
سپس شکلات را در داخل آن بغلطانید و روی کاپ کیک ها قرار دهید. در آخر کمی شکلات رنده شده ی سفید روی آنها بپاشید و سرو نمایید
کاپ کیک اسپاگتی بامزه
نکات تکمیلی در مورد کاپ کیک اسپاگتی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کاپ کیک اسپاگتی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .