مواد لازم برای کاپ کیک های وانیلی
- کره، به دمای اتاق رسیده باشد :1/2 پیمانه (113 گرم)
- شکر:2/3 پیمانه (130 گرم)
- تخم مرغ بزرگ :3 عدد
- اسانس وانیل خالص :1 قاشق چای خوری
- (لیمو با پوست زرد) :1 عدد کوچک
- آرد همهکاره :1 و ½ پیمانه (195 گرم)
- بیکینگ پودر:1 و ½ قاشق چای خوری
- نمک:1/4 قاشق چای خوری
- شیر:1/4 پیمانه (60 میلی لیتر)
مواد لازم برای فراستینگ
- پودر قند یا پودر شکر ، الک شده :2 پیمانه (230 گرم)
- کره، به دمای اتاق رسیده باشد :1/2 پیمانه (113 گرم)
- اسانس وانیل خالص:1 قاشق چای خوری
- شیر یا خامه کم چرب:2 قاشق غذا خوری
- رنگ خوراکی ژله ای یا مایع
پخت کاپ کیک وانیلی
طرز تهیه کاپ کیک وانیلی
ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن خوب بهم بزنید تا کرم رنگ و پفکی شود.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.
در ادامه وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در مرحله بعد آرد ،بکینگ پودر، نمک و پوست رنده شده لیمو را با هم مخلوط کرده و الک کنید.
سپس مخلوط آرد و شیر را یک در میان در چند مرحله به مواد قبلی بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست و صاف شود.
قالب های کاپ کیک را با کپسول های کاغذی پوشانده و با خمیر کیک پر کنید، سپس برای 17 الی 20 دقیقه در فری که با دمای 177 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کاپ کیک ها بپزند.
در این فاصله فراستینگ را به این روش درست کنید،ابتدا کره را در ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب بزنیم تا روشن و صاف شود.
سپس وانیل را افزوده و به هم زدن ادامه دهید، در مرحله بعد پودر شکر یا پودر قند را افزوده و مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
در نهایت شیر یا خامه را افزوده و خوب و هم بزنید تا یکدست و صاف شود. در آخرین مرحله رنگ خوراکی مورد نظرتان را بیفزایید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
فراستینگ را در قیف بریزید و با ماسوره دلخواه روی کاپ کیک ها را تزیین نمایید.
کاپ کیک وانیلی خوشمزه و خوش عطر
نکات تکمیلی در مورد کاپ کیک وانیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کاپ کیک وانیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .