روش پخت عالی کباب تابه ای آبدار
کباب تابه ای نوعی کباب خانگی بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانی محسوب می شود که علاوه بر اینکه می توانیم از آن به عنوان یک غذای ساده برای شام یا ناهار استفاده کنیم، می توانیم از کباب تابه ای به عنوان یک غذای مجلسی و دوست داشتنی نیز استفاده کنیم. این غذای خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم بدون آب و به صورت سرخ شده درست کنیم، یا اینکه در صورت تمایل آنرا به صورت آبدار درست کنیم. در این مطلب با ما همراه شوید برای تهیه کباب تابه ای آبدار خانگی که این روزها وارد منوی رستوران های بزرگ شده است.
مواد لازم کباب تابه ای آبدار
- گوشت چرخ کرده :500 گرم
- پیاز متوسط :2 عدد
- گوجه فرنگی متوسط :4 عدد
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی بزرگ :1 عدد
- آبلیمو :1 قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه :به اندازه کافی
- زعفران دم کرده :مقداری
کباب تابه ای آبدار خانگی
طرز تهیه کباب تابه ای
مرحله اول:
برای درست کردن کباب تابه ای آبدار پیاز را پوست بکنید به طوری که ته پیاز کنده نشود.سپس پیاز را بشویید و با رنده ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید.آب پیاز را با فشار دست بگیرید.
مرحله دوم:
گوشت چرخ را هم به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و مواد را با دست خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.
پس از اینکه مایه کباب منسجم شد ، اگر آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید بهتر است.
مرحله سوم:
ولی اگر فرصت نداشتید ، یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقدار کمی روغن مایع داخل آن بریزید و اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس مایه کباب را کف تابه بریزید و در همه جا یکسان پخش کنید.
حرارت زیر تابه را کاملا کم کنید و صبر کنید تا کباب خودش را بگیرد. سپس آنرا به صورت طولی با کارد برش بزنید. اگر روغن برای پخت کم بود میتوانید کمی روغن مایع به داخل تابه اضافه کنید.
پس از اینکه یک سمت کباب سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود.
مرحله چهارم:
در حین سرخ شدن کباب بهتر است سس آن را هم آماده کنید.
برای این منظور رب گوجه فرنگی را در یک تابه جداگانه خوب تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و خوشرنگ تر شود.
بعد نصف فنجان آب را به همراه مقداری زعفران دم کرده ، آبلیمو و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا مواد سس یکدست شوند.
مرحله پنجم:
وقتی دو سمت کباب سرخ شد سس را به تابه اضافه می کنیم. در این مرحله باید اجازه دهید سس با حرارت ملایم به خورد کباب ها برود و کباب ها را آبدار کند. همچنین آب اضافی داخل تابه تبخیر شود.
مرحله ششم:
سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید و بعد سرخ کنید.
مرحله هفتم:
گوجه فرنگی ها را هم به صورت حلقه ای خرد کنید و در 15 دقیقه پایانی پخت کباب داخل تابه قرار دهید تا گوجه فرنگی ها هم همزمان با کباب تابه ای آماده شوند.
کباب آماده شده را با سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی تزیین کنید و در کنار برنج یا نان سرو کنید.
کباب تابه ای آبدار و خوشمزه