کباب تابه ای زعفرانی
کباب تابه ای از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار خانگی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این کباب خوشمزه دستور یکسانی دارد، اما با طعم های متنوعی تهیه می شود که هر کسی با توجه به ذائقه خود این کباب خوشمزه را با ادویه ها و طعم دهنده های مورد علاقه خود درست میکند. یکی از محبوب ترین طعم های این کباب ،عطر زعفرانی آن است .کباب تابه ای زعفرانی همانند کباب شیشلیک ، کباب کوبیده و چنجه به شدت لذیذ و خوش خوراک است.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای زعفرانی
- گوشت چرخ کرده :350 گرم
- پیاز :1 عدد
- گوجه فرنگی :3 عدد
- سماق :1 قاشق غذاخوری سرخالی
- پودر گلپر در صورت تمایل :1/2 قاشق مربا خوری
- زعفران :به مقدار لازم
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
کباب تابه ای زعفرانی فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه کباب تابه ای زعفرانی
مرحله اول:
برای درست کردن کباب تابه ای زعفرانی باید ابتدا پیاز را بشویید و با رنده ریز رنده کنید. سپس آب آن را کاملا بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.نمک، فلفل و پودر گلپر را هم اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شوند.
مرحله دوم:
کف تابه ای مناسب را کمی چرب کنید و مخلوط مایه گوشت را کف تابه کاملا پخش کنید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا منسجم شوند.
مرحله سوم:
چهار طرف ماهیتابه را تکه های کوچیک کره بیندازید و بعد تابه را روی حرارت گذاشته و شعله را کم کنید. در تابه را ببندید تا گوشت خودش را بگیرد و کم کم بپزد.
بعد از تقریبا 10 دقیقه میبینیم که گوشت تغییر رنگ داده، آب انداخته، خودش را جمع کرده و کوچیکتر شده.
مرحله چهارم:
در این مرحله گوشت را به چند تکه مساوی تقسیم کنید و نصف مقدار سماق را روی تمام سطح کباب بپاشیده و کمی زعفران دم کرده هم روی گوشت بریزید.
مرحله پنجم:
حالا دوباره بعد از 10 دقیقه تکه های کباب را پشت و رو کنید و روی طرف دیگرش هم بقیه سماق را بریزید.
مرحله ششم:
گوجه ها را چهار قاچ کنید و مقداری نمک روی آنها بپاشید و دور تا دور ماهیتابه بچینید.
بعد از حدود 10 دقیقه گوجه ها هم نرم میشوند و مزه آنها به خورد کباب ها میرود.
دقت کنید در تابه را ببندید تا کباب سفت نشود.
بهتراست که کباب موقع سرو کردن مقداری آب داشته باشد تا نرم تر و لذیذ تر باشد.
نکته :
اضافه کردن گلپر کباب را لذیذ تر میکند و کاملا سلیقه ای است.