مواد لازم برای کباب ترکی مرغ
- ماست چکیده :150 میلی لیتر
- عصاره مرغ :125 میلی لیتر
- سس گوجه :100 میلی لیتر
- سرکه :100 میلی لیتر
- شکر:100 گرم
- کره :30 گرم
- فلفل تند سبز :6 عدد
- سینه مرغ بزرگ و بدون پوست :2 عدد
- پیاز حلقه ای سوخاری :به میزان لازم برای سرو
- لیمو ترش :یک عدد
- روغن زیتون :3 قاشق سوپ خوری
- برگ نعناع تازه :2 قاشق سوپ خوری
- سس ورسترشایر:یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه :به مقدار دلخواه
- نمک :به مقدار دلخواه
- خمیر نان ترکی :به مقدر لازم
- روغن گیاهی :به میزان کافی
طرز تهیه کباب ترکی مرغ
ابتدا پوست و استخوان سینه مرغ را جدا کرده و آن را به شکل نواری باریک برش زده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون را بریزید تا داغ شود ، سپس تکه های مرغ را داخل تابه سرخ نمایید.
در ادامه آب مرغ را افزوده و اجازه دهید بجوشد ، سپس با شعله ملایم برای چند دقیقه مرغ ها را بپزید.
در میانه پخت کره و آب لیمو ترش را بیافزایید.
در این فاصله سس چیلی را آماده کنید.
برای این کار سرکه و شکر را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا دانه های شکر حل شود.
سپس چیلی را افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد و غلیظ شود.
در این مرحله کچاپ و ورسترشایر را هم بریزید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.
در این فاصله نان را آماده نمایید.
مقداری آرد روی یک سطح صاف بپاشید و خمیر را روی آن ورز دهید تا کمی نرم شود.
سپس بوسیله یک وردنه باز کنید و به شکل دایره های مساوی در آورید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و با کمی روغن چرب کرده و اجازه دهید داغ گردد.
هر خمیر را برای 2 دقیقه داخل تابه قرار داده و اجازه دهید طلایی شود.
داخل هر نان مقداری از مرغ های کبابی قرار داده و روی آن سس چیلی بریزید.
سپس یک حلقه پیاز سرخ شده قرار داده و آن را بپیچید و با سس ماست سرو کنید.
برای درست کردن سس ماست کافی است آب لیمو ترش ، نعناع خرد شده و ماست را در کاسه ای مخلوط نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کباب ترکی مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کباب ترکی مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .