مواد لازم برای کباب شترمرغ :
- گوشت شترمرغ:نیم کیلو
- آب لیموترش :4 قاشق سوپخوری
- سیر له شده : 2 حبه
- روغن زیتون :2 قاشق سوپخوری
- پودر تخم گشنیز : یک قاشق چایخوری
- پودر زیره سبز :یک قاشق چایخوری
- برگ بو : 8 عدد
- فلفل قرمز تازه : یک عدد
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- فلفل های رنگی کوچک : به تعداد لازم
- سیخ چوبی : به تعداد لازم
طرز تهیه کباب شترمرغ :
ابتدا گوشت شتر مرغ را به ضخامت یک و طول 4 سانتی متر برش بزنید .
سپس گوشت را با آب لیمو ترش ، سیر ، فلفل قرمز خرد شده ، روغن زیتون ،پودر تخم گشنیز ، پودر زیره سبز ،نمک و فلفل سیاه با هم مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت در ظرف در بسته در یخچال بخوابانید تا گوشت مزه دار شود.
بعد از سپری شدن زمان استراحت گوشت ها ، آنها را به سیخ بکشید و بین هر تکه یک عدد برگ مو و یا فلفل های رنگی بگذارید .
کباب ها ی به سیخ کشیده را روی آتش زغال و یا کباب پز ، قرار دهید تابه آرامی کباب شوند.سپس با سالسای گوجه فرنگی و زیتون آن را سرو کنید.
برگ بوها را از 2 ساعت قبل بخیسانید تا نرم شود اگر برگ بو در دسترس نبود از برگ نارنج یا پرتقال استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کباب شترمرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کباب شترمرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .