طرز تهیه کباب ژاپنی
کباب ژاپنی یک کباب نرم و لذیذ است که همانند کباب برگ ، کباب شیشلیک و بسیاری از کباب های محبوب ایرانی طعم و مزه بسیار خوبی دارد.این کباب را به زاحتی میتوانید در خانه تهیه کنید و برای مهمانی ها و مجالستان سرو کنید.
مواد لازم کباب ژاپنی :
- گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفند :125 گرم
- شیره انگور :1 قاشق سوپخوری
- پیاز :1 عدد متوسط
- سیر :4 حبه
- پودر خردل :1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون :2 قاشق سوپخوری
- پودر زنجبیل :1 قاشق چایخوری
- سس سویا :1 قاشق سوپخوری
کباب ژاپنی بسیار لذیذ
طرز تهیه کباب ژاپنی:
مرحله اول:
برای درست کردن کباب ژاپنی در ابتدا تمام چربی های گوشت را بگیرید و در اندازه های یک سانتی متری برش بزنید.
مرحله دوم:
سیر و پیاز را خرد کنید و داخل کاسه ای به همراه روغن زیتون ، پودر خردل، سویا سس ، شیره انگور و پودر زنجبیل با گوشت ها مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خرد هم بروند.
روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و در فضای محیط به مدت نیم ساعت نگه دارید تا گوشت حسابی طعم دار شود.
مرحله سوم:
پس از استراحت دادن گوشت ها ،سیر و پیاز چسبیده به آن را جدا کنید و به طور مرتب به سیخ بکشید.
مرحله آخر پخت کباب ژاپنی:
وقتی زغال ها حسابی گداخته شدند و برای کباب کردن آماده شدند ، سیخ های کباب را روی آن قرار دهید و صبر کنید تا کباب ها خودشان را بگیرند. کباب ها را مدام بچرخانید تا به صورت یکدست پخته شوند. برای هر طرف کباب حدود 3 تا 4 دقیقه زمان بدهید تا بپزند.
کباب آماده شده نرم لذیذ را به همراه برنج یا نان سرو کنید.
پخت سریع و آسان کباب ژاپنی
نکات تکمیلی در مورد کباب ژاپنی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4دقیقه میباشد .
کباب ژاپنی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .