مواد لازم برای کتلت سیب زمینی
- سیب زمینی :3 عدد
- تخم مرغ :3 عدد
- پودر سوخاری :1/3 پیمانه
- نخود سبز :1/3 پیمانه
- پیاز :یک عدد
- فلفل دلمه ای :یک عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران :به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت سیب زمینی
پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید.نخود فرنگی را هم با مقداری آب ، نمک و روغن بپزید. مراقب باشید تا له نشود.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید.تا طلایی رنگ شود.
بعد به پیاز سرخ شده فلفل دلمه ای را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید. نخود پخته شده را هم به همراه زعفران به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید.
سپس حرارت را خاموش کنید تا مواد کمی خنک شوند.
سیب زمینی ها را با کمی آب و نمک بپزید. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند آنها را پوست بگیرید و با گوشتکوب خوب له کنید.
سیب زمینی های له شده را با مخلوط نخود فرنگی و فلفل دلمه ای ، پودر سوخاری ، تخم مرغ ها ، نمک ، فلفل و زردچوبه با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی به وجود بیاید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچکی بردارید و با کف دست فرم دهید و داخل روغن سرخ کنید. بعد از اینکه کتلت ها سرخ شدند آنها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
بعد در کنار سبزیجات سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کتلت سیب زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کتلت سیب زمینی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .