مواد لازم کتلت ماهی قزل الا
- فیله ماهی :نیم کیلو
- شوید، جعفری ،نعنا تازه :5-6 ساقه
- سیر رنده شده :3حبه
- روغن زیتون :1 ق غ
- نمک ، فلفل ، اویشن ، زیره :به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت ماهی قزل الا
ابتدا سبزیجات را خوب بشویید و خرد کنید. فیله ماهی را هم مثل گوشت چرخ کرده به صورت ریز ریز خرد کنید .
سپس فیله های خرد شده را به همراه سیر ،سبزیجات خرد شده، روغن زیتون و ادویه ها ، با هم مخلوط کنید تا مایه نرمی بدست بیاید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید . سینی فر را چرب کنید و از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی جدا کنید و با دست فرم دهید و به شکل کتلت در بیاورید.
سپس کتلت ها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند.
نکات تکمیلی در مورد کتلت ماهی قزل الا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کتلت ماهی قزل الا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .