مواد لازم برای کتلت مرغ با پنیر و قارچ
- ماست (خامه ای) :4 ق غ
- نشاسته (سیب زمینی یا آرد) :4 ق غ
- تخم مرغ :2 عدد
- پنیر (سوییس ی یا چدار) :220 گرم
- سینه مرغ :نیم کیلو
- قارچ :نیم کیلو
- روغن (برای سرخ کردن) :به مقدار لازم
- نمک و فلفل :مقداری
طرز تهیه کتلت مرغ با پنیر و قارچ
ابتدا سینه مرغ را ریز خرد کرده و کنار بگذارید . قارچ ها را هم ریز خرد کرده و در تابه ای تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
سپس کاسه ای بردارید مرغ ، قارچ ، و ماست را با هم مخلوط کنید. در ادامه تخم مرغ ها را در ظرفی هم بزنید و داخل مواد بریزید.
نمک ، نشاسته ، فلفل و پنیر را افزوده و همه مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شده و جا بیافتد.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و با قاشق از مواد بردارید و در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه همه کتلت ها را سرخ کردید ، در ظرفی بچینید و با سس دلخواه میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کتلت مرغ با پنیر و قارچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کتلت مرغ با پنیر و قارچ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .