وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

کتلت مرغ با پنیر و قارچ | طرز تهیه “کتلت مرغ با پنیر و قارچ”

کتلت مرغ با پنیر و قارچ | طرز تهیه “کتلت مرغ با پنیر و قارچ”

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و لذیذ هستید، “کتلت مرغ با پنیر و قارچ” یک پیشنهاد بسیار عالی برای شما است.طرز تهیه را در آشپزخانه پلاس وی مشاهده نمائید.

مواد لازم برای کتلت مرغ با پنیر و قارچ

  • ماست (خامه ای) :4 ق غ
  • نشاسته (سیب زمینی یا آرد) :4 ق غ
  • تخم مرغ :2 عدد
  • پنیر (سوییس ی یا چدار) :220 گرم
  • سینه مرغ :نیم کیلو
  • قارچ :نیم کیلو
  • روغن (برای سرخ کردن) :به مقدار لازم
  • نمک و فلفل :مقداری
کتلت مرغ با پنیر و قارچ

طرز تهیه کتلت مرغ با پنیر و قارچ

ابتدا سینه مرغ را ریز خرد کرده و کنار بگذارید . قارچ ها را هم ریز خرد کرده و در تابه ای تفت دهید تا آب آن گرفته شود.

سپس کاسه ای بردارید مرغ ، قارچ ، و ماست را با هم مخلوط کنید. در ادامه تخم مرغ ها را در ظرفی هم بزنید و داخل مواد بریزید.

نمک ، نشاسته ، فلفل و پنیر را افزوده و همه مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شده و جا بیافتد.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و با قاشق از مواد بردارید و در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه همه کتلت ها را سرخ کردید ، در ظرفی بچینید و با سس دلخواه میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد کتلت مرغ با پنیر و قارچ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کتلت مرغ با پنیر و قارچ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع