مواد لازم برای کتلت مرغ کریسپی با گوجه
- سینهٔ مرغ شنیسلی :4 قطعه
- پودر سوخاری :3 پیمانه
- رنده پوست لیمو ترش :1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز خرد شده :1 قاشق چایخوری
- جعفری تازه ساتوری شده :3 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان رنده شده :½ پیمانه
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- تخم مرغ :2 عدد بزرگ
- کره :2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مخلفات روی کتلت
- گوجه فرنگی کوچک :2 پیمانه
- سیر ریز خرد شده :2 پیمانه
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- جعفری یا ریحان ساتوری شده :¼ پیمانه
طرز تهیه کتلت مرغ کریسپی با گوجه
ابتدا کاسه ای بردارید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.
جعفری و فلفل قرمز را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید ، سپس پنیر و پوست لیمو را رنده کرده و اضافه نمایید.
نمک ، فلفل سیاه و پودر سوخاری را افزوده و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست و صاف شود. سپس آن را به ظرف دیگری منتقل نمایید.
شنیسل ها را ابتدا در تخم مرغ فرو کرده و سپس آن را به مخلوط سوخاری و جعفری آغشته کنید و روی آن را با یک لایه سلفون پوشانده و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.
فر را با دمای 200 درجه روشن کرده و کف سینی را با کره چرب نمایید ، شنیسل ها را داخل سینی بچینید.
سینی را برای 10 دقیقه در فر قرار دهید و هر طرف شنیسل ها را برای 10 دقیقه بپزید تا برشته شود.
در این میان گوجه ، سیر و جعفری را خرد کنید ، سپس نمک و فلفل را افزوده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
شنیسل ها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید، سپس مخلوط گوجه و جعفری را روی آن بریزید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد کتلت مرغ کریسپی با گوجه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
کتلت مرغ کریسپی با گوجه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .