مواد لازم برای کراکر بادام
- مغز دانه آفتابگردان :130 گرم
- مغز بادام پودر شده:90 گرم
- پیکینگ پودر :یک قاشق مرباخوری
- شیر:2 قاشق سوپخوری
- زرده تخم مرغ :یک عدد
- کره ذوب شده :2 قاشق سوپخوری
- کنجد :25 گرم یا 1/4 پیمانه
کراکر بادام خانگی
طرز تهیه کراکر بادام
ابتدا مقداری از پودر دانه آفتابگردان را کنار گذاشته و مابقی آن را در کاسه ای بریزید و با بکینگ پودر و پودر بادام مخلوط نمایید.
در مرحله بعد زرده تخم مرغ، شیر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده و با مخلوط مغزها ترکیب کنید، سپس آنها را با نوک انگشت ورز دهید تا خمیر درست شود. مقداری از پودر آفتابگردانی که کنار گذاشته بودید را روی یک میز بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه باز کنید.
روی خمیر کمی پودر آفتابگردان بپاشید و با وردنه آن را پهن کنید تا به ضخامت 5 میلیمتر برسد.
حالا دانه های کنجد را بپاشید و خمیر را قالب بزنید، سپس آنها را داخل سینی فر بچینید و برای 10 دقیقه در فری که با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا طلایی شود.
کراکر بادام خوشمزه و مقوی
نکات تکمیلی در مورد کراکر بادام
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کراکر بادام را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .