مواد لازم برای کرپ پنیری با سس پرتقال
- کرپ :به میزان لازم
- پنیر خامه ای :یک پیمانه (225 گرم)
- مارمالاد پرتقال :به میزان لازم
- وانیل :1/8 قاشق چایخوری
- عسل :یک قاشق غذاخوری
- پوست رنده شده پرتقال :3 قاشق غذاخوری
- نمک :به مقدار لازم
طرز تهیه کرپ پنیری با سس پرتقال
از یک روز قبل کرپ ها را طبق دستور آن بپزید و در یک کیسه قرار داده و در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
کرپ ها را بعد از 24 ساعت از یخچال خارج کرده و مواد میانی آن را آماده کنید به این شکل که ، عسل ، پنیر ، وانیل ، نمک و رنده پوست پرتقال را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
در این مرحله وسط هر یک از کرپ ها مقداری از مخلوط پنیر را بریزید و آن ها را به شکل بقچه ببندید و در یک دیس بچینید.مارمالاد پرتقال را روی کرپ های پنیری بریزید و با مقداری رنده پوست پرتقال آن را تزیین کرده میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کرپ پنیری با سس پرتقال
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .