مواد لازم برای کمپوت موز
- موز : 1200 گرم
- شکر : 5 قاشق سوپخوری
- آب : 1.5 فنجان
طرز تهیه کمپوت موز
ابتدا شکر را با یک و نیم لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد و شکر حل شود.شهد را چند دقیقه ای بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
سپس پوست موز را جدا کنید و آن را به صورت حلقه ای ببرید و به مدت 3 دقیقه در شهد بپزید، سپس آن را از روی حرارت بر دارید تا خنک شود و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کمپوت موز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3دقیقه میباشد .
کمپوت موز را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .